Sohbet Mi 8 Lite mı 2. el İphone 7 mi?

burak_maden

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
İphone
Konular
1
Yeni bir telefon almam gerek bu aralar. Bu zamana kadar hep iphone kullandım, android bana hep karışık ve sorunlu geldi. Şuan yeni bir iphone için bütçem yok fiyatları malum. 2. el iphone 7 alayım fiyatları 2000-2500 arası geziyor. Derken Xiaomi'nin mi 8 lite modelini gördüm tasarımı çok hoşuma gitti. Fiyatı da hayli uygun android alacaksam çok para vermeye de gerek yok dedim. Ama ios kullanımdan sonra naparım bilemiyorum özellikle telefona ulaşamadığımda icloud üzerinden her şeye ulaşabilmem çok güzel oluyor. İşletim sistemi ve boyutu beni korkutuyor. Siz ne diyorsunuz bu işe napayım?

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Miui arayüzü size ios arayüzünü aratmaz

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
2500 tl bütçeye şu an pocophone f1 alınabilir belki tasarımını beğenmezsiniz ama tam bir fiyat performans cihazıdır. Miui arayüzü hakan hocamın dediği gibi ios arayüzünü aratmaz hatta bende dahil bağımlısı olan bile var.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak_maden

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
İphone
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, ios'a benzediğini bende farkettim. Pişman olurum diye korkuyorum iadesi de olmuyor cep telefonlarının. Bir taraftan androidler arasında xiaomi göz kırpıyor, diğer taraftan alıştığım ios ekosisteminden ayrılmak istemiyorum. Kararsız kaldım bayağı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]
2500 tl bütçeye şu an pocophone f1 alınabilir belki tasarımını beğenmezsiniz ama tam bir fiyat performans cihazıdır. Miui arayüzü hakan hocamın dediği gibi ios arayüzünü aratmaz hatta bende dahil bağımlısı olan bile var.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediğiniz cihaz performans olarak çok iyi ama dediğim gibi mi 8 lite tasarımı çok hoşuma gitti. Çok performans arayan bir kullanıcı değilim.

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Dokuz aylık iphone 7 kullanımından sonra size naçizane tavsiyemdir.
1. iphone ile film müzik transfer işlemleri benim için ya da basit bir kullanıcı için ızdırap oluyor. özellikle altyazılı dizi filmler için altyazı eğer sorunlu ise bulup telefona atmak sorun.
2. icloud ile yapacaklarını zaten gmail ile yaparsın.her şey var zaten. misal benim rehberim fotoğraflarım gmailde var. icloud un herhangi bir artısını görmedim. normal bir kullanıcı için diyorum.
3. iphone 7 için güncelleme işlemleri son demlerine yaklaşıyor. yakın zamanda güncelleme almayacak.
4. teknolojisi eskimeye başladı.
5. popüleritesi bitmeyecek.
6. fiyat olarak hala pahalı.
7. ben arayüzüne bir türlü ısınamadım. sevemedim kendilerini. :)

Son düzenleme:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Kardeşim iphone 3g den beri iphone kullanan biriyim a dan z ye normal / devoloper herşeyinde yer almış biriyim ios ekosisteminin en son x kullandım aradaki tüm cihazlar dahil , appleyardim ve sileoturkiye forumlarının eski ortaklarındanım uzun lafın kısası bu 3 gün önce iphone 7 yi satıp şuan kullandığım mi 8 lite aldım 6 gb versiyonunu boyut ve işletim sistemi olarak bende pek sıcak bakmıyordum ancak emin ol hiçbir pişmanlığım olmadı deneyimim belki az ancak yukarıdaki deneyimlerime göre bakarsan normal bir kullanıcının en az 3 aylık deneyimine ben 3 günde ulaştım diyebilirim sende benim gibi bütçe işinde bişey arıyosn 6 gb versiyonunu al global beta v9 sürümünü yükle keyfine bak , hayırlı olsun...

Üst Alt