Yardım Mi 8 lite klasik şebeke problemi ama bu sefer farklı

especialturk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 lite
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global beta 9.6.20
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar mi 8 lite kullanıyorum telefonu aldığımda bu sorun yoktu güncellemelerle sağ olsunlar eksik etmediler sorunu bir süre geçmişti sorun ama tekrar başladı internete hiç girmiyor internete girmem için 2 dakikada bir uçak moduna alıp kapatıyorum ve bu sorun da pili etkiliyor ne tavsiye edersiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
m 8 lite cihazda çözümü eu rom yükleyerek buldum.. isterseniz rom değiştirin.. Bootloader açıkmış galiba

Oyla:

especialturk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 lite
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Merhabalar mi 8 lite kullanıyorum ne tavsiye edersiniz

Öncelikle; teknik bilgi sahibi olmayanlara beta sürüm kullanmamayı tavsiye ederim. Sonrasında ise eğer telefon stabil bir şekilde kullanmana olanak veriyorsa, tüm güncellemeleri kapatarak o stabil sürümde kalmanı tavsiye ederim.

Benim teknik bilgim var, istediğim zaman rom değiştirebilirim diyorsan da kolay gelsin derim. :)

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
Öncelikle; teknik bilgi sahibi olmayanlara beta sürüm kullanmamayı tavsiye ederim. Sonrasında ise eğer telefon stabil bir şekilde kullanmana olanak veriyorsa, tüm güncellemeleri kapatarak o stabil sürümde kalmanı tavsiye ederim.

Benim teknik bilgim var, istediğim zaman rom değiştirebilirim diyorsan da kolay gelsin derim. :)

hocam uyarınız ve tespitiniz çok doğru.. ama Eu beta Stabilden daha stabil durumda :)

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
hocam uyarınız ve tespitiniz çok doğru.. ama Eu beta Stabilden daha stabil durumda :)
Beta sürümde, haftalık gelen minik (ne olduğu bile belirsiz) güncellemeler ile telefonun pert olmamasını garanti edebilecek bir marka değil Xiaomi... İleri düzeyde olmayan kullanıcılar için beta sürümler fayda getirmiyor maalesef.

Adamların, yazılım ekibinde ya rakip firma elemanları çalışıyor, ya da planlı eskitmeyi iyice ayyuka çıkardılar. :(

Oyla:

especialturk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 lite
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pixel roma bile geçtim onu da tam ekran kullanımı olmadığı için geri döndüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teknik bilgim var dostum fakat global beta şahsi görüşümce teknik bilgi istemeye çok fazla gerek duymayan bir rom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil kullanımı nasıl hocam ekran süresini kaç alıyorsunuz

Oyla:
Üst Alt