Yardım Mi 8 Lite ısınma ve şarj sorunu

Slangstr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
İyi forumlar arkadaşlar telefonu alalı 1 ay kadar zaman oldu güncellemeye kadar bir problem yoktu fakat ondan sonra telefonda hatalar ısınmalar ve pil süresinde inanılmaz düşüşler başladı benzer problemler yaşayanlar yazarsa ve yardımcı olabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler tekrardan iyi forumlar.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Fabrika ayarlarına sıfırlayın

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
İyi forumlar arkadaşlar telefonu alalı 1 ay kadar zaman oldu güncellemeye kadar bir problem yoktu fakat ondan sonra telefonda hatalar ısınmalar ve pil süresinde inanılmaz düşüşler başladı benzer problemler yaşayanlar yazarsa ve yardımcı olabilirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler tekrardan iyi forumlar.
Dediğiniz sorun sadece pilde etki etti bende gözle görülür bir düşüş oldu ama ısınma konusunda bi sorunum yok bol bol pubg oynamama rağmen. Arkadaşın dediği gibi sıfırlayıp deneyin

Oyla:

Slangstr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler önerileriniz için öncelikle, özellikle bir süre pubg oynadıktan sonra telefon aşırı ısınmaya başlıyor.İlk fırsatta cihazı resetleyecegim.

Oyla:

Slangstr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu resetledim ve test etme amaçlı direk pubg indirip yükledim HD akıcı ayarda açtım oyunu fakat haddinden fazla ısınma ve donmalar yaşadım başka çözüm önerisi olan var mı ?

Oyla:
Üst Alt