Yardım Mi 8 lite hücresel sorunu

Oguzhanhasdal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
2
Arkadaşlar Allah için bunun çözümü yokmu kanser olmak üzereyim sıfır telefon aldık aldığımızdan beri şebeke sorunu 4 g sorunu hiç bitmiyor şarj su gibi gidiyor sım 1 sıkıntılı kökünden. Sım 2 de sıkıntı ara ara yapıyor beta sürüme geçtim yine aynı çıldırmak üzereyim yokmu bilgisi olan yardımcı olabilecek.

mmehmetaladag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Meslek
Mühendis
Konular
4
Merhaba. Bende 1 haftadir mi 8 lite kullaniyorum. Bende ne bir wifi ne de bir hücresel sorunum var. Guncelleme yaptınız mı. Ben miui 10.2 versiyonunu kullanıyorum global olan versiyon.

Oyla:

Oguzhanhasdal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba. Bende 1 haftadir mi 8 lite kullaniyorum. Bende ne bir wifi ne de bir hücresel sorunum var. Guncelleme yaptınız mı. Ben miui 10.2 versiyonunu kullanıyorum global olan versiyon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam global kullandım beta kullandım sorun üstüne sorun düzelmezse satacam birdaha da kesinlikle almayacam xiaomi

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Bu sorun sadece bende değilmiş demek. Wifi kopuyor geç bağlanıyor, 4.5G bağlanmıyor bağlanınca sürekli H+ 3g düşüp kalkıyor. 4.5G 1 mbps hız alıyorum 2018 modellerde sorunlar çok.

Son düzenleme:
Oyla:

Oguzhanhasdal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeden sonra böyle oldu ama öncesinde yoktu

Oyla:

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Xiaomi eu rom kullanın sıkıntı yok eu rom da arkadaş da sıkıntı vardı eu kurduk hiç bir sıkıntı kalmadı

Oyla:

Xhaka

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Virgil
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
7
Xiaomi eu rom kullanın sıkıntı yok eu rom da arkadaş da sıkıntı vardı eu kurduk hiç bir sıkıntı kalmadı
Rom atmak garantiyi etkilemiyor mu? gerçi kvk ve deltaya garanti demek için bin şahit lazım her şey garanti dışı kalıyor. Gittim Samsung aldım az özellik ama marka kalite kafa rahat onlarda hiç güncelleme problemi yazılım problemi olmaz.

Oyla:

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Bootloder kilidi açılıp twrp yükleyip eu rom yükleyebilirsiniz garanti olayına bir şey diyemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kilit açılınca garanti belki ortadan kalkıyor olabilir bu konu hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden sizi yanıltmak istemem

Oyla:

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Son güncelleme ile herkez şikayetçi. yazılımsal bir sorun. yakında pie gelicek umarım düzelicektir. şimdilik geçici çözüm olarak Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt