Soru Mi 8 Lite Güncellemesi ne zaman ?

reos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Noter
Konular
5
Mi 8 Lite güncelleme konusunda bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Cpt. Price

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8Lite 128/RN7
Konular
0
Güncelleme gelse neolacak ki? Güzelim cihazı pert ettiller
Açıkçası pert olan bir duruma sahip değilim, sizde nasıl pert oluyor anlamadım. Eskisinden daha iyi.
Yeni sürüm Android 10 ile beraber gelecek, 2 ay içinde gelir diye tahmin ediyorum.

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Açıkçası pert olan bir duruma sahip değilim, sizde nasıl pert oluyor anlamadım. Eskisinden daha iyi.
Yeni sürüm Android 10 ile beraber gelecek, 2 ay içinde gelir diye tahmin ediyorum.
Valla hocam benim için önceki sürüm daha iyidi, donma kasma gibi sorunum yok animasyonlarla ilgili sorunum var örnek vermek gerekirse kilit açılış animasyonu çoğu zaman çalışmıyo,sanki bana arayüz ağırlaştı gibi geldi eskiden yağ gibi akıyodu açıkçası beklentim yok android 10 ile ilgili zaten gelen güncellemeler yenilik getirecek ama performansta düşüş yapacak

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Valla hocam benim için önceki sürüm daha iyidi, donma kasma gibi sorunum yok animasyonlarla ilgili sorunum var örnek vermek gerekirse kilit açılış animasyonu çoğu zaman çalışmıyo,sanki bana arayüz ağırlaştı gibi geldi eskiden yağ gibi akıyodu açıkçası beklentim yok android 10 ile ilgili zaten gelen güncellemeler yenilik getirecek ama performansta düşüş yapacak
Bu kadar kesin bir yargıya varmanız veya ön yargılı olmanız bence yanlış. Şu an kimseyi savunmuyorum. Cihaz iyileşti veya kötüleşti yorumu yapmıyorum ancak bu kadar katî yargı bence hata. Her cihaz durumuna göre farklı tepki verebiliyor. Sıfır, temiz bir kurulum ile eminim sizin cihazınız da eskisinden daha iyi performans verecektir.

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Bu kadar kesin bir yargıya varmanız veya ön yargılı olmanız bence yanlış. Şu an kimseyi savunmuyorum. Cihaz iyileşti veya kötüleşti yorumu yapmıyorum ancak bu kadar katî yargı bence hata. Her cihaz durumuna göre farklı tepki verebiliyor. Sıfır, temiz bir kurulum ile eminim sizin cihazınız da eskisinden daha iyi performans verecektir.
Yaptım hocam temiz kurulum yaptım 2 kere :$haklısınız hocam biraz ön yargılı davranıyorum cihaza karşı

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam bence en stabili 8.1 idi sonra biraz kötüleşti cihaz . Eski sürüme dönebilirsiniz.

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Custom rom'a karşı fikriniz nasıl? Hiç denediniz mi?
Daha denemedim hocam ama aklımda eu rom veya mii rom istiyorum bakalım nasıl birşey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha denemedim hocam ama aklımda eu rom veya mii rom istiyorum bakalım nasıl birşey.
Hocam bide bir sorum olacak şimdi eu rom yüklersem cihazıma hangi romu yüklemem lazım ? Hangi daha iyi ve problemsiz ? Eu beta mı ,eu stabil mi? Vee güncelleme geldikten sonra global romdaki gibi sistem güncelleyicisinden mi yapıyoruz yoksa başka türlü mü?

Son düzenleme:
Oyla:

reos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Noter
Konular
5
MiRom'da bazen simgeler kayboluyor neden olduğunu bulamadım şu an için eu beta kullanıyorum herhangibir sorun yok

Oyla:
Üst Alt