Soru Mi 8 lite google kamera hakkinda

zippocakmaktayk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi8 lite
Konular
1
Arkadaslar subat ayinda sirket mi 8 lite modeline google kamera geleceğini soylemisti, simdiye kadar gelmedi. Sizce bundan vazmi geçtiler yoksa çalışma devam ediyormudur?

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Arkadaslar subat ayinda sirket mi 8 lite modeline google kamera geleceğini soylemisti, simdiye kadar gelmedi. Sizce bundan vazmi geçtiler yoksa çalışma devam ediyormudur?

Hocam Tekno sitelerine yada YouTube da bir araştırın muhakkak cevabı vardır
Selametle

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam Tekno sitelerine yada YouTube da bir araştırın muhakkak cevabı vardır
Selametle
Hocam zaten arkadaş şu anda bunu yapmıyor mu? :D

zippocakmaktayk Maalesef mi8 Lite modeline gcam gelmedi ve muhtemelen gelmeyecek de... Lite modeli Snapdragon 660 işlemci kullanıyor fakat Xiaomi 710 ve üzeri işlemcilerde açtı. Gcam yüklemek için bootoloader kilidinizi açıp root yetkisi aldıktan sonra camera2api aktif etmelisiniz.

Oyla:

yasinbiricik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Hocam zaten arkadaş şu anda bunu yapmıyor mu? :D

zippocakmaktayk Maalesef mi8 Lite modeline gcam gelmedi ve muhtemelen gelmeyecek de... Lite modeli Snapdragon 660 işlemci kullanıyor fakat Xiaomi 710 ve üzeri işlemcilerde açtı. Gcam yüklemek için bootoloader kilidinizi açıp root yetkisi aldıktan sonra camera2api aktif etmelisiniz.
Reis ne yaptıysam camera2api açamadım. Bildiğin yöntem var mı ?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Reis ne yaptıysam camera2api açamadım. Bildiğin yöntem var mı ?

Birden fazla yöntem yok ki... Bootloader kilidinizi açarsınız, root yetkisi alırsınız ve api2'yi ister manuel kod girerek ister magisk modülü ile aktif edersiniz. :)

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Resmi olarak gelemeyecek büyük ihtimalle. Onun dışında işlemciden dolayı olmuyor diye bir sey yok hocam. Olur ama xaoimi izin vermiyor. Çünkü ayni islemcili telefona root atip camera2apiyi aktif edince yükleniyor.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Resmi olarak gelemeyecek büyük ihtimalle. Onun dışında işlemciden dolayı olmuyor diye bir sey yok hocam. Olur ama xaoimi izin vermiyor. Çünkü ayni islemcili telefona root atip camera2apiyi aktif edince yükleniyor.

Yanlış anladınız :) İşlemci destek vermiyor demedim, Xiaomi sadece yazmış olduğum işlemcili cihazlara destek veriyor. Diğerlerinde root ile kendimiz açmamız gerekli.

Son düzenleme:
Oyla:

yasinbiricik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
Yanlış anladınız :) İşlemci destek vermiyor demedim, Xiaomi sadece yazmış olduğum işlemcili cihazlara destek veriyor. Diğerlerinde root ile kendimiz açmamız gerekli.
Reis dediklerin işe yaramıyordu (manuel kod girerek, magisk modülü ile aktif etmek) sonunda etkinleştirdim. Şu an google camera arayışındayım, var mı bildiğiniz düzgün gcam mi 8 lite için.

Oyla:

Yakubp

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi 9 T PRO
Meslek
İmam
Konular
11
once bootloader kıldıdnı acacaksın sonra trwp yukleyeceksın sonrada magısk ıle root edıp Uygulama - Mi 8 lite - GCAM linktekı dosyaları ındırıp zıp olanı magsık uzerınden yukleyecek kamera apk sını da yukleyeceksın ıslem tamam ama stock kamerada sorunlar olabılır :D

Oyla:

yasinbiricik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
once bootloader kıldıdnı acacaksın sonra trwp yukleyeceksın sonrada magısk ıle root edıp Uygulama - Mi 8 lite - GCAM linktekı dosyaları ındırıp zıp olanı magsık uzerınden yukleyecek kamera apk sını da yukleyeceksın ıslem tamam ama stock kamerada sorunlar olabılır :D
Magisk'den fix yüklendiğinde stock kamerada ne gibi sorun çıkabilir ? Ona göre yükleyeyim :D

Oyla:
Üst Alt