Yardım mi 8 lite (global versiyon)

XALO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 8 lite 64
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar. Mi 8 lite global versiyon aldım ancak daha önce kullandığım note 5 e göre menü ile ilgili birkaç problem yaşamaktayım sizde de aynı problem var mı diye buraya yazmak istedim
1. Olarak WhatsApp durum mesajlarını okurken kentin olduğu bölgede isim görünmüyor
2. Olarak ekran uyanık kalma ayarlarını yaptığım halde galeriden açmış olduğum herhangi bir görüntü kısa bir süre içinde kararma yapıyor
3. Olarak Samsung da hızlı şarj ediliyor şeklinde bir ibare geliyordu telefonu şarj ederken ancak şu andaki telefonumu şarj ederken böyle bir bilgi aktarımı yok.
Ayrıca cihazı incehesap isimli firmadan aldım KVK garantili.
Problemler için Xiaomi Türkiye yetkili firmasını aradım. incehesap veya KVK ile görüşün dediler.
ancak bunlarla yaptığım görüşmede ise cihaz üreticisi ile görüşün diyor .
Anlayacağınız kısır döngü şayet sizin de mi8 lite ile ilgili bendeki problemlerin aynısı var ve bunlara çözüm olarak bulduğunuz yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
3. sorunun cevabı cihazın hızlı şarj destekliyor ama kutudan hızlı şarj çıkmıyor. kendin alman gerekiyor. ben ugreen aldım aliexpressten. memnunum..

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
1. Ekranınızdaki çentikten kaynaklı bir durum. Whatsapp durum güncellemeleri hemen hemen tüm çentikli cihazlarda aynı şekilde. Whatsapp'a gelecek güncelleme ile düzelecektir.
2. Ekran uyanık kalma ayarlarını nereden yaptınız?
3. Hızlı şarj destekli bir şarj cihazı ile şarj yaptığınızda bildirim çubuğundaki şarj simgesinde daire içerisinde yıldırım görünür. Hızlı şarj yapılmadığında sadece yıldırım simgesi olarak görünür.

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
3. sorunun cevabı cihazın hızlı şarj destekliyor ama kutudan hızlı şarj çıkmıyor. kendin alman gerekiyor. ben ugreen aldım aliexpressten. memnunum..
Mi A1 benimki kutudan orijinal hızlı şarj destekli çıktı fakat telefon desteklemiyor.

Oyla:

XALO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 8 lite 64
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.Mi 8 lite telefonunda mesala bir kitap okurken ekran uyanık kalması için ne yapmalıyım. Böyle bir seçenek var mı.
2.Whatsapta durum mesajı çentik kısmı görülmemesi problemi kimle alakalı. Whatsapp mı xiaomi mi?
3.Telefondaki bilgiler silinmeden sadece ayarları fabrika ayarlarına döndürme yolunu bilen var mı.
Birde bendeki bu problemleri mi 8 lite telefonunda başka fark eden var mı

Oyla:

Bursalyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Yazılım
Konular
9
1.Mi 8 lite telefonunda mesala bir kitap okurken ekran uyanık kalması için ne yapmalıyım. Böyle bir seçenek var mı.
2.Whatsapta durum mesajı çentik kısmı görülmemesi problemi kimle alakalı. Whatsapp mı xiaomi mi?
3.Telefondaki bilgiler silinmeden sadece ayarları fabrika ayarlarına döndürme yolunu bilen var mı.
Birde bendeki bu problemleri mi 8 lite telefonunda başka fark eden var mı
1 - Ayarlar ekran kısmından süreyi uzalt.
2 - Whatsapp yeni güncelleme ile düzeltecek.
3 - Mi cloud herşeyi yedekleyin sıfırlayın ve geri yükleyin yedeği.

Oyla:

XALO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 8 lite 64
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekranın uyku modu olmuyor malesef denileninyapmama ragmen
2.bir başa sorumda alttan yukarı kaydırma yapinca google geliyor iptal etmek istiyorum
1 - Ayarlar ekran kısmından süreyi uzalt.
2 - Whatsapp yeni güncelleme ile düzeltecek.
3 - Mi cloud herşeyi yedekleyin sıfırlayın ve geri yükleyin yedeği.
Ekranın uyku modu olmuyor malesef denileninyapmama ragmen
2.bir başa sorumda alttan yukarı kaydırma yapinca google geliyor iptal etmek istiyorum

Oyla:
Üst Alt