S senolars Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ŞENOL Cihazım Redmi note 5 pr Yaş 53 Konum Ankara Katılım 6 Aralık 2018 Konular 6 Mesajlar 25 Tepkime puanı 9 Puanları 3 7 Nisan 2019 #1 Mi 8 lite gece modu gelecek diye söyleniyordu. Ben mi göremedim geldi mi gelecek mi?
sese61 Security Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Selçuk Cihazım Mi 9 Meslek Güvenlik Konum Trabzon Katılım 5 Şubat 2016 Konular 18 Mesajlar 1.180 Tepkime puanı 1.647 Puanları 138 7 Nisan 2019 #2 Gece modu var ( geliştirici seceneklerinicinde ) ama çalışmıyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 7 Nisan 2019 sese61' Alıntı: Gece modu var ( geliştirici seceneklerinicinde ) ama çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Oyla: Oyla 0 Downvote
Gece modu var ( geliştirici seceneklerinicinde ) ama çalışmıyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 7 Nisan 2019 sese61' Alıntı: Gece modu var ( geliştirici seceneklerinicinde ) ama çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.