Çözüldü Mi 8 Lite Fotoğraf Silememe Hatası

Orion_06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat CAN
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.5.0 (PDTMIXM) - Android Sürümü: 9 PKQ1.181007.001
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba iyi günler, cihazıma hiç sd kart takmadığım halde Google'dan indirdiğim fotoğraf, ekte belirttiğim ön bellek dosya yoluna inmiş. Ancak fotoğrafa erişemiyorum ve silemiyorum. Galeri'de görünmüyor, whatsaptan birisine fotoğraf göndereceğim zaman galerideki fotoğraflar ile birlikte görünüyor. Google fotoğraflar'da da görünüyor ama ne yazık ki orada da herhangi bir silme-taşıma işlemi yapamıyorum. "file:///data/user/0/com.android.providers.downloads/cache" dosya yoluna erişebilme ve fotoğrafı silebilme imkanım var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhaba iyi günler, cihazıma hiç sd kart takmadığım halde Google'dan indirdiğim fotoğraf, ekte belirttiğim ön bellek dosya yoluna inmiş. Ancak fotoğrafa erişemiyorum ve silemiyorum. Galeri'de görünmüyor, whatsaptan birisine fotoğraf göndereceğim zaman galerideki fotoğraflar ile birlikte görünüyor. Google fotoğraflar'da da görünüyor ama ne yazık ki orada da herhangi bir silme-taşıma işlemi yapamıyorum. "file:///data/user/0/com.android.providers.downloads/cache" dosya yoluna erişebilme ve fotoğrafı silebilme imkanım var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam fotolar aslında inmemiş, göstermek için ön belleğe kayıt olmuş. Görememeniz o yüzden. Cihazınız rootlu ise root Explorer ile o dizine ulaşabilirsiniz.

Oyla:

Orion_06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat CAN
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazım rootlu değil, garantisi devam ediyor.

Oyla:

Orion_06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sedat CAN
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Defalarca yaptım ama bir sonuç alamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun çözüldü arkadaşlar, fotoğrafı facebook messenger kullanarak göndermiştim, facebook ve messengerı kaldırıp yeniden kurunca sorun düzeldi, teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt