Yardım Mi 8 lite ekran kırıldı

turnedback

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba;
Telefonum mi 8 lite sol üst köşeden yere düşme sonucunda kırıldı.. 1 hafta boyunca kullandım bi sorun yoktu fakat basınçdan mı nedir anlamadım , içindeki ledlerden pixel kayması oldu, sanırım ledler patladı.şuan kullanılmıyor tuşlar basmıyor ki zaten ekranda gözükmüyor doğru düzgün. Bu konuda ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz..

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhaba;
Telefonum mi 8 lite sol üst köşeden yere düşme sonucunda kırıldı.. 1 hafta boyunca kullandım bi sorun yoktu fakat basınçdan mı nedir anlamadım , içindeki ledlerden pixel kayması oldu, sanırım ledler patladı.şuan kullanılmıyor tuşlar basmıyor ki zaten ekranda gözükmüyor doğru düzgün. Bu konuda ne yapmam gerekiyor ne önerirsiniz..
Kendiniz onarabilirseniz ekran alıp takın, yapamazsanız garantisi devam ediyordur büyük ihtimalle servise gönderin ücretli onarım yapsınlar, garantimiz devam eder.

Oyla:

turnedback

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendiniz onarabilirseniz ekran alıp takın, yapamazsanız garantisi devam ediyordur büyük ihtimalle servise gönderin ücretli onarım yapsınlar, garantimiz devam eder.
Evet garantisi devam ediyor. Bi yerle konuştum 350 tl dedi fakat orjinal degilmiş tabiki.
Ürünüm Türkiye garantili şuan iş yerindeyim evraklar evde o yüzden iletişim nasıl kurucam bilmiyorum.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Kendileriyle iletişime geçip durumu anlatın, büyük ihtimalle evrak istemeyeceklerdir. Cihaz imeisinden anlayabiliyorlar.

Oyla:

turnedback

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delta servis ile görüştüm. 552 tl den başlıyor dedi ekran değişimleri hasara göre değişebiliyormuş.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Delta servis ile görüştüm. 552 tl den başlıyor dedi ekran değişimleri hasara göre değişebiliyormuş.
Ücret oldukça yüksek ama garantiniz devam eder, dışarıda değişim garantinizi devre dışı bırakır. Garanti sizin için önemli değilse dışarıda da yaptırabilirsiniz.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ne yazık ki öyle. Servislerinde orjinal ekran taktığını sanmıyorum, ekran değişimi yaptıranlar cihazı ilk aldıkları ekran ile sonradan takılan ekran arasında ciddi farklar olduğunu söylüyorlar.

Oyla:
Üst Alt