Yardım Mi 8 lite duvar kağıdı sorunu

Murat Çaka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Malesef uzun zamandan beri bu sorunla karşı karşıyayım duvar kağıdını ayarlarken her ne kadar ekran kaydırma butonunu kapatsam da duvar kağıdını ayarladıktan kısa bir süre (5 saniye) sonra otomatik olarak kayan duvar kağıdına dönüşüyor ve resim büyüyor bu sorunun ortaya çıkma sebebi sanırım bir defasında hareketli duvar kağıdı indirmiştim o zaman uygulama bir izin istemişti bende verdim o andan sonra bu sorun başladı ve hala devam ediyor bu sorunu başka yaşıyan ve çözebilen varsa iletişime geçerse sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Malesef uzun zamandan beri bu sorunla karşı karşıyayım duvar kağıdını ayarlarken her ne kadar ekran kaydırma butonunu kapatsam da duvar kağıdını ayarladıktan kısa bir süre (5 saniye) sonra otomatik olarak kayan duvar kağıdına dönüşüyor ve resim büyüyor bu sorunun ortaya çıkma sebebi sanırım bir defasında hareketli duvar kağıdı indirmiştim o zaman uygulama bir izin istemişti bende verdim o andan sonra bu sorun başladı ve hala devam ediyor bu sorunu başka yaşıyan ve çözebilen varsa iletişime geçerse sevinirim
Hocam uygulamalardan başlatıcının güncellemesini kaldırın sonra ayarlardan güncelleyiciden güncelleyin düzelir sanırım

Oyla:

Murat Çaka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uygulamalardan başlatıcının güncellemesini kaldırın sonra ayarlardan güncelleyiciden güncelleyin düzelir sanırım

Hocam malesef denedim ama yine çözülmedi yine duvar kağıdı ayarlıyorum kaydırmayı kapatıyorum ayarladıktan 5 sn sonra yine otomatik kaydırmalı moda geçiyor ve resim büyüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam malesef denedim ama yine çözülmedi yine duvar kağıdı ayarlıyorum kaydırmayı kapatıyorum ayarladıktan 5 sn sonra yine otomatik kaydırmalı moda geçiyor ve resim büyüyor

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hard reset atabilirseniz çözülür gibi hocam

Oyla:

Murat Çaka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Sanırım artık tek çözüm o gibi ben resetlemeden halletmeye çalıştım ama olmadı sağlık olsun
Verilerinizi yedekleyin sonra sıfırlayın hocam hem telefon ve şarj performansı için de daha iyi olur :)

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi