Yardım Mi 8 Lite Çekilen Video Veya Fotoğraf İnternette Paylaşınca Berbat Oluyor

ÖmerFaruk-Mi8Lite

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 8 Lite 6/128
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2.0 Global Kararlı (ODTMIXM)
Telefon Modeli
Mi 8 Lite 6/128
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, mi 8 Lite 6/128 kullanıyorum global kararlı 10.2.2.0 sürümünde. Telefonun kamerası çok güzel video ve fotoğraf çekiyor fakat WhatsApp veya başka bir platform üzerinden atınca tabiri caizse replika telefonlarda ki gibi yağlı boyaya dönüyor. Sizde de aynı sorun varmı ve ayrıca artık Xiaomi android 9 güncellemesini yayınlasın diye saniyeleri sayıyorum giggle~~, çünkü cidden 10.2.2.0 sürümü cidden berbat .

Emre Başkal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başkal
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Bende de aynı sorun var kardesim napcaz böyle güncellemeyle düzelevekmiki

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Simdilik telefonun kendi kamera uygulamasi ile cekip whatsappa galeri uzerinden eklenerek idare edilecek gibi

Oyla:

Emre Başkal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başkal
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Kardesm ben anlamadım ben kameradan video cekiyorum wp duruma koymak icin wp girip galeriden seciyorum zaten baya bi kötü oluyo yani wp den kisilere gönderincede aynı

Oyla:

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Arkadaşlar Merhabalar ... Sorun telefondan Kaynaklı değil... Uygulamalardan Kaynaklı...
Orjinal Whatsapp Kullanmıyorum... YoWhatsapp Kullanıyorum. YoWhatsappta mod seçeğinde Göndereceğin Resim ve videoların Kalitesini orjinale çekebilyorsun... Resmi Olduğu Gibi Cok net atıyor.. Ama İnstagramda Böyle Kalite seçeneği olmadığı için... Resmi Önce telefonun kendi kamerasıyla çekin.Sonra ise Çektiğiniz resmin SS ini alıp Hikaye - yada normal paylasıma öyle atın.. Olduğu gibi net atacaktır. Fakat Özel mesaj olarak atacaksanız öyle Gerçekten çok kötü atıyor... Özel mesajdan resim gönderiminide Yine aynı sekilde SS alıp ( Hikaye paylaşırmış gibi Tekrar oynatmalı atmanız gerekiyor) Böylece Tüm resimler Net oluyor.

Oyla:

Emre Başkal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başkal
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Teşekkürler kardesm çok yardımcı oldun dedigin wp uygulamasını nerden bulabilirm

Oyla:

Emre Başkal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Başkal
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
0
Uygulamayı indirdim wp de duruma videp yu koydum ama aynı durum umarım düzelir orjinalinde bu sorun

Oyla:

alpkaankrdmn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp Kaan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
41
Uygulamayı indirdim wp de duruma videp yu koydum ama aynı durum umarım düzelir orjinalinde bu sorun
Wp ye girin.. sağ ütte ki 3 noktaya basın...açılan secenekten YoMods u seçin- Aşşağıda Bulunan Diğer Modlar seçeneğine tıklayın--- En baştaki Görüntüleri Tam çözünürlükte Gönder seçeneğini En Sona çekin ve Aşşağıdaki şeçeneklerin hepsini tikleyin.

Oyla:
Üst Alt