Soru Mi 8 lite bootloader relock yapan var mı?

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Basliktanda anliyacaginiz uzere bu telefona global versiyon oldugundan bootloader kilidini kapatanlar var mı? Sıkıntı cıkardımı bunu ogrenmek istiyorum. Yada baska modelerde yapanlar varsa china surumlerde degil ama globallerde ben kilidi acicam ama korkuyorum bisi oldugunda garantiye yolladigimda kilidi acilmis denirse sikinti cikar. Yada hic kvk ya bl kilitli veren var mı? Birde birşey daha sorucam kvk cihazi edl moda alip mi yazilim yuklicek yani bootloader kilitli sonucta. Bu cihazi edl kablosu almaz mi edl moda?

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Ben deneyince mi logosunda kalmıştı cihaz geri unlock yapanildiğime şükrediyorum aynı şekilde redmi 5 plus cihazımdada olmuştu onda geri unlock yapamadık edl moddan hallettik bu cihazda öyle bir şey var mı bilmiyorum

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben deneyince mi logosunda kalmıştı cihaz geri unlock yapanildiğime şükrediyorum aynı şekilde redmi 5 plus cihazımdada olmuştu onda geri unlock yapamadık edl moddan hallettik bu cihazda öyle bir şey var mı bilmiyorum
Nasil ya global versiyon olmasina ragmen mi? Twrp filan varmiydi root vs. Stock birlikte kilitlemenize ragmen mi bri k olmustu

Oyla:

Akif6260

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Askeri personel
Konular
16
Ben cihaz kilidimi yanlislikla acmistim.geri kilidi kapattim

Oyla:

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Nasil ya global versiyon olmasina ragmen mi? Twrp filan varmiydi root vs. Stock birlikte kilitlemenize ragmen mi bri k olmustu
Twrp vardı her iki cihazdada belki ben yanlış yapmış olabilirim mi flashla temiz kurulum yaparken clean and lock seçeneğini seçtiğimde öyle olmuştu

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben cihaz kilidimi yanlislikla acmistim.geri kilidi kapattim
Nasil yani yanlislikla basvuru kisminda mi kaldiniz sadece yoksa kapattim dediginiz gelistirici seceneklerden mi? Birde eger pc den yaptiysaniz cihaziniz 8 lite miydi?

Oyla:
Üst Alt