Yardım Mi 8 Lite bir kaç sorunum var..

Leeu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Konular
1
Arkadaşlar öncelikle bildirim sorunu whatsappı falan geçtim artık kendi okulumun uygulamasından bile bildirim gelmiyor duyuruları ders notlarımı kaçırmaya başladım artık.
2. olarak whatsappa video attığımda kalite inanılmaz düşüyor piksel piksel oluyor video
3. whatsappta görüntülü veya sesli arama yapamıyorum cihazınınızın internete bağlı olduğundan emin olun diyor ki cihaz wi-fi ye bağlı

Varmı bir çözüm önerisi olan?

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Son zamanlarda güncelleme yaptınız mı veya hangi romu kullanıyorsunuz?

Oyla:

Leeu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece kendi stock tema uygulamasından bir tema yükledim onun haricinde sistem güncellemesinden gelen güncellemelerden başka birşey yapmadım en son android 9 pie güncellemesini yaptım rom falan telefonun kendi romu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir soru/sorundan daha bahsedeyim iosdan geçtiğim için cihaza fotoğrafları Google fotoğraflardan yedekledim yani şuan fotoğraflarım google drive da bu da instagrama falan fotoğraf yüklemeye kalktığımda sorun çıkartıyor yüklemek istediğim fotoğrafı bulamıyorum google drive daki fotoğrafları nasıl cihazın kendi galerisine kaydedebilirim?

Son düzenleme:
Oyla:

Mdb8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mdb
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Bildirim sorunu bende de vardı tek tek tema değiştirdim denedim birinde çözüldü daha da değiştirmedm bildirim sorunu temayla alakalı kesinlikle diğer sorunları bilmiyorum dostum

Oyla:

Leeu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Lit
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildirim sorunu bende de vardı tek tek tema değiştirdim denedim birinde çözüldü daha da değiştirmedm bildirim sorunu temayla alakalı kesinlikle diğer sorunları bilmiyorum dostum
temanın ismini verebilirmisin deniyim bi ve ek olarak bir sorun daha ekliyorum...
Zedge ve bu tarz uygulamalarda duvar kağıdı değişiyor ancak kilit ekranı duvar kağıdı ayarla dediğim zaman kilit ekranındaki duvar kağıdı değişmiyor bunun sebebi nedir?

Oyla:

Mdb8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mdb
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
temanın ismini verebilirmisin deniyim bi ve ek olarak bir sorun daha ekliyorum...
Zedge ve bu tarz uygulamalarda duvar kağıdı değişiyor ancak kilit ekranı duvar kağıdı ayarla dediğim zaman kilit ekranındaki duvar kağıdı değişmiyor bunun sebebi nedir?
Basketball v10

Oyla:
Üst Alt