Yardım Mi 8 lite arka cam

BeratPlvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berta
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar cihazım mi 8 lite siyah internette satılan mavi arka camı telefonun üstündeki siyah arkacamin üstüne yapistirip kullanabilirmiyim olurmu,nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.
Konuyu yanlış yare actiysam kusura bakmayın

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Merhaba arkadaşlar cihazım mi 8 lite siyah internette satılan mavi arka camı telefonun üstündeki siyah arkacamin üstüne yapistirip kullanabilirmiyim olurmu,nasıl olur fikirlerinizi bekliyorum.
Konuyu yanlış yare actiysam kusura bakmayın
Hocam papscover falan kullanabilirsiniz digerleri güzel olmuyor

Oyla:

BeratPlvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berta
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam papscover falan kullanabilirsiniz digerleri güzel olmuyor
Ben direk arka cam kullanmayi düşüşünüyorum mi8lite mavi arka camı çok hoşuma gidiyor direk arkaya yapistirsam olurmu olmazmi çözemedim açıkçası

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Ben direk arka cam kullanmayi düşüşünüyorum mi8lite mavi arka camı çok hoşuma gidiyor direk arkaya yapistirsam olurmu olmazmi çözemedim açıkçası
Hocam onu yapistiricaksiniz kilif kullanamazsiniz bence kalinlastitit cihazi tercih sizin kaliteli değilse sokulmende yapar alip deneyebilirsiniz pahali degilse merakinizi giderin.

Oyla:

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Uygulayın, beğenmezseniz sökersiniz. Siyah her daim asildir. Bende mavi mi8lite var mi9t yanında. Mavi renk gerçekten çok hoş ama abi bu telefon ne? Huawei mi diye soruyorlar çoğu zaman. :? Sanki Huawei ye özel bu renk. Sırf mi9t yi mavisi olduğu halde kırmızı aldım inlove~~

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Uygulayın, beğenmezseniz sökersiniz. Siyah her daim asildir. Bende mavi mi8lite var mi9t yanında. Mavi renk gerçekten çok hoş ama abi bu telefon ne? Huawei mi diye soruyorlar çoğu zaman. :? Sanki Huawei ye özel bu renk. Sırf mi9t yi mavisi olduğu halde kırmızı aldım inlove~~
Bende redmi note 7 de maviyi cok beğenmiştim fakst icimden bir ses kesinlikle siyah almami istemisti. Beynimle kalbimin kavgasi sonucu beynim kazanmış ve siyah almıştım. Pisman da değilim siyah her zaman güzeldir. Fakrt mi 8 lite siyahi gri gibi duruyor ben beğenmedim

Oyla:

BeratPlvc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berta
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende redmi note 7 de maviyi cok beğenmiştim fakst icimden bir ses kesinlikle siyah almami istemisti. Beynimle kalbimin kavgasi sonucu beynim kazanmış ve siyah almıştım. Pisman da değilim siyah her zaman güzeldir. Fakrt mi 8 lite siyahi gri gibi duruyor ben beğenmedim
Piano black diye geçiyor heralde internette 60 TL civarı ürün alıp deniycem heralde kılıf kullanmadan da olur bi sikinti olursa yenisini takarım beğenirsem eğer.

Oyla:
Üst Alt