Yardım Mi 8 lite almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

wankoln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, daha önce mi 8 kullanamıyordum. Mi 8 de bazı sorunlarla karşılaştım ; örneğin gürültülü bir ortamda video kaydı yaparken sesi çok kötü kaydetmesi. Arabada video kaydı yaparken sesi cızırtılı olarak kayıt etmesi. İnstagram uygulamasında hikayedeki fotoğrafları kırpması ve akşam fotoğraf kalitesi düşüklüğü.
Mi 8 lite da bu sorunlar var mı acaba . Artı vs eksilerini yorum olarak yazarsanız sevinirim.

ysntsc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ysn
Cihazım
Poco F5
Meslek
Grafiker
Konular
25
şuan kullanmaktayım kesinlikle tavsiye ediyorum, bende uzun bir araştırma sonucu karar verdim almaya, sarjı gerekli optimizasyonu yapınca 1,5 - 2 günü rahat cıkarıyor buna pubg oynamak vs dahil kamera iyi hızı söylemeye gerek xiaomi sonuçta pişman olmazsın

Oyla:

wankoln

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
serkan
Cihazım
mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video kayıtta ve İnstagramda her hangi bir sorun yaşadınız mı ? Arabada müzik videosu cekerken veya konserde video cekerken ?

Oyla:

ysntsc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ysn
Cihazım
Poco F5
Meslek
Grafiker
Konular
25
Arabada müzik videosu cekerken veya konserde video cekerken ? bu tarz fantazilerim olmadı ama video konusunda cihaz gördüğüm kadarıyla sağlıklı çalışıyor instagramda da herhangi bir soruna denk gelmedim, kamera konusunda youtube'da inceleme videoları yardımcı olur sana

Oyla:
Üst Alt