Çözüldü mi 8 kvk garantisi batarya ücreti

Kadyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi6
Konular
2
merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce telefonumu ses az geliyor ve şarjı eskisi gibi gitmiyor diye 18 aylık telefonumu servise gönderdim bana cihaz 1 seneyi geçmiş diyerek 345 tl fiyat çıkarmışlar. benim bildiğim yasal olarak telefonun her parçası 2 sene garantilidir bu kadar komik duruma düşmeleri ilginç gerçekten. ilk defa duyuyorum. thh ye başvuracağım.

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Ustam benim bildiğim kadarıyla çoğu firma 1sene ücretsiz parça değişimi veriyor
Sonrasında sadece parça ücreti alıp o parçayı garanti kapsamına alıyorlar (ekranınız da kendiliğinden cizgi cıkti atiyorum gönderdiniz para aldılar ve yine aynı problem tekrarladı bu seferkinde ücret almıyorlar) diye biliyorum eskiden okuduğum bir konudan nekadar doğru orası tartışılır
Sony Z5 kullanıyordum full kasa değişimine para almamışlar dı 2.el almıştım ve 2.senesindeydi cihaz
Bilemiyorum yani firma garanti kapsam ve kurallarına göz atmak lazım

Kadyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yasal olarak böyle bir şey yok. Thh onursal başkanına tweet attım oda aynı şekilde dedi. Bende thh başvurup direkt yeni telefon istedim yeni telefon verirler mi bilmiyorum ama ücretsiz batarya değişir diye düşünüyorum en azından. Bu arada kvk üst seviyeye gönderiyor oda evofone olsa gerek. Demekki bu adamlar yasa tanımıyor kafasına göre fiyat veriyor müşteriye xiaomi türkiye rezilliği kısacası

Kadyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi6
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tekrar merhaba. telefonun ücret iadesini aldım gittim iphone 11 aldım. 4 senedir xiaomi kullanıcısıyım servisler gına getirdi. apple a geri dönmek zorunda kaldım ki benim gibi apple bırakıp xioami alan az kişi vardır. f/p olarak tatmin etsede servisleri kural tanımaz kendi kafalarına göre at koşturmaya çalışıyor. cepporttan telefonu almıştım ücret iadesini kısa sürede yaptı ama onlar bile hala diyor batarya garantisi 1 sene diye komik sadece. kvk da aynı şekilde söyledi. çok muhattap olmadım zaten muhattap olacak pek kimseleride de yok. thh kararı ile sonuç iyi oldu. ama 2 sene sonra 3500 tl ye düzgün telefon alamıyorsun zararda oluyorsun orası da ayrı bir durum oldu.

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Servislerin kendince tutumu... Samsung Galaxy Ace ilk çıktığında gidip Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Bir gün sinirle duvara fırlattım. Telefonun kasa ile ekranı arasında 1mm boşluk oldu. Yani kasa açıldı resmen. Pili de hafiften şişme yapmıştı ve pat diye bitiyordu. Garantinin bitmesine 15 gün dala Vatan'a gidip telefonu teslim ettim. Servis gitti geldi ve kasa ile pil değişmiş. Jelatini üzerindeydi düşün. Şimdi bunu yaparlar mı bilemiyorum...

Üst Alt