Mi 8 in kamerasını mi 6 için portlanmış hali var mı acaba ? Mi 8 deki gibi sahne modları için soruyorum
Ön kamera ile çekilenlerde de çıkıyor miui10 daaslında sahne modu yok, yani yok derken kamera uygulamasında yok. fotoğrafı arka kamerayla portre çektikten sonra galeride üstte düzenleme ibaresi gözüküyor. sadece arka kamera portreyle çekilen fotolarda çıkıyor bu. sanırım kamera uygulamalık bi durum yok sonuçta mi 6da da portre modu var
Yeni guncellem ile kamera uygulamasinda portreye gecis yaptiginda sol uste sahne secinlmleri geldi . Mi8 den bahsediyorumaslında sahne modu yok, yani yok derken kamera uygulamasında yok. fotoğrafı arka kamerayla portre çektikten sonra galeride üstte düzenleme ibaresi gözüküyor. sadece arka kamera portreyle çekilen fotolarda çıkıyor bu. sanırım kamera uygulamalık bi durum yok sonuçta mi 6da da portre modu var
Yeni guncellem ile kamera uygulamasinda portreye gecis yaptiginda sol uste sahne secinlmleri geldi . Mi8 den bahsediyorum
Arka plani simsiyah yapabiliyorsun ya da gunes isigi vuruyormus gibi bir efekte varDeneme sansiniz oldu mu ne ise yarıyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi 8 miui 10 kullanıyorum fakat bende çıkmıyorÖn kamera ile çekilenlerde de çıkıyor miui10 da
Bende de yokmi 8 miui 10 kullanıyorum fakat bende çıkmıyor