Soru Mi 8 kamera port

Onurmemis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Memiş
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
10
Mi 8 in kamerasını mi 6 için portlanmış hali var mı acaba ? Mi 8 deki gibi sahne modları için soruyorum

zgonacy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
aslında sahne modu yok, yani yok derken kamera uygulamasında yok. fotoğrafı arka kamerayla portre çektikten sonra galeride üstte düzenleme ibaresi gözüküyor. sadece arka kamera portreyle çekilen fotolarda çıkıyor bu. sanırım kamera uygulamalık bi durum yok sonuçta mi 6da da portre modu var

Oyla:

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
aslında sahne modu yok, yani yok derken kamera uygulamasında yok. fotoğrafı arka kamerayla portre çektikten sonra galeride üstte düzenleme ibaresi gözüküyor. sadece arka kamera portreyle çekilen fotolarda çıkıyor bu. sanırım kamera uygulamalık bi durum yok sonuçta mi 6da da portre modu var
Ön kamera ile çekilenlerde de çıkıyor miui10 da

Oyla:

Redrinqman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 8
Konular
10
Yeni guncellem ile kamera uygulamasinda portreye gecis yaptiginda sol uste sahne secinlmleri geldi . Mi8 den bahsediyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-27-20-20-04-391_com.android.camera.png
    Screenshot_2018-09-27-20-20-04-391_com.android.camera.png
    500 KB · Görüntüleme: 56
Oyla:

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
O zaman Romdan dolayı benimkiler. Eu romda da vardı mi room kullanıyorum şimdi onda da var

Oyla:
Üst Alt