Yardım MI 8 Hakkında

noThing Left

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi Mİ 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Xiaomi MI8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar öncelikle merhaba, hepsiburadadan Xiaomi MI 8 siparişi verdim. Buradaki MI 8 Global Rom yüklü bir şekilde mi geliyor? Çince vb yazılar olur mu, olursa benim ekstra bir yazılım vb. yüklemem gereklimi? Teşekkürler.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Cihaz elinize ulaşmadan bunu bilemeyiz fakat genelde Global rom yüklü şekilde geliyor. Sorun olacağını sanmıyorum. Bu arada hayırlı olsun cihazınız.

Oyla:

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Arkadaşlar öncelikle merhaba, hepsiburadadan Xiaomi MI 8 siparişi verdim. Buradaki MI 8 Global Rom yüklü bir şekilde mi geliyor? Çince vb yazılar olur mu, olursa benim ekstra bir yazılım vb. yüklemem gereklimi? Teşekkürler.
Özellikle ilanda global versiyon yazıyorsa global rom kesin gelir, yok yazmıyorsa çin versiyonudur ama BL kilidi ithalatçı tarafından açılıp global rom yüklenerek satışa sunuluyor.

Yani her durumda ithalat garantili bir cihaz aldığınız için global rom yüklü gelecek, BL kilidi açık kapalı durumu değişebilir.

Oyla:

noThing Left

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Xiaomi Mİ 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinizede teşekkürler arkadaşlar şimdi baktım hepsiburadada global rom yüklü bir şekilde gelecek yazıyormuş görmemişim. Tekrardan teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt