Yardım Mi 8 Hakkinda Bilgi Lazim

muhammet48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Merhaba herkese iyi aksamlar. Miuiturkiye forumuna yeni katildim yakin zamanda mi 8 almak istiyorum ama aklimda cok sorular var yardimci olabilir misiniz?.

1. Mi8 hepsiburada uzerinden almak istiyorum guvenli midir.
2. Mi8 alirken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir global versiyon vs vs tum gerekenler.
3. Miui arayuzu hakkinda bir cok olumsuz makale okudum bu konu hakkinda yorum yaparmisiniz gercekten sorunlu mu
4. Rom atma bootloader versiyon ogrenme va hicbir sey bilmiyorum bunlar nedir ne ise yarar.
5. Mi 8 aldiktan sonra neler yapmaliyim
6. Sizin tavsiyeleriniz onerileriniz nelerdir.

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Orijinal Global sürüm alın zaten gerçekten Global sürüm ise bootloaderı kapalı olarak gelmek zorunda telefon size.
Bunun dışında tek ihtiyacınız olan şey güvenilir bir satıcı :$

Oyla:

muhammet48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orijinal Global sürüm alın zaten gerçekten Global sürüm ise bootloaderı kapalı olarak gelmek zorunda telefon size.
Bunun dışında tek ihtiyacınız olan şey güvenilir bir satıcı :$
Him peki orjinal global surum oldugunu anlamanin yolu nedir nasil anlarim. Mi 8 128 gb dusunuyorum ama hepsiburadanin kendi sattigi rengi siyah beyaz olani almak istiyorum ama pek guvenemiyorum.

Oyla:

AzizKöpürcük

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Him peki orjinal global surum oldugunu anlamanin yolu nedir nasil anlarim. Mi 8 128 gb dusunuyorum ama hepsiburadanin kendi sattigi rengi siyah beyaz olani almak istiyorum ama pek guvenemiyorum.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görseldeki gibi kutunun üzerinde Global Version yazar.
Ayrıca telefon açılırken ekranda "unlocked" gibi bir yazı kat-iyen çıkmaz. unlocked yazıyorsa cihazın bootloader kilidi açılmış demektir. bu da global olmayabileceğine delalet içerir.
Unlocked yazmıyor ve telefon sorunsuzca açılıp size Türkçe dahil bilyon tane dil içinden hangisini istediğinizi soruyorsa bu cihaz Globaldir 8=)
Ayrıca IMEI ile şuradan da sorgulatabilirsiniz:

Dipnot: Cihaz elinize ulaşır ulaşmaz cihazı açmadan IMEI sorgulaması yapınız. Çünkü çoğu satıcı açılmış cihazlar ile sim kart takılmış cihazların iadesini kabul etmemektedir! böyle çakal oyunlara gelmeyin :o

Oyla:

muhammet48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görseldeki gibi kutunun üzerinde Global Version yazar.
Ayrıca telefon açılırken ekranda "unlocked" gibi bir yazı kat-iyen çıkmaz. unlocked yazıyorsa cihazın bootloader kilidi açılmış demektir. bu da global olmayabileceğine delalet içerir.
Unlocked yazmıyor ve telefon sorunsuzca açılıp size Türkçe dahil bilyon tane dil içinden hangisini istediğinizi soruyorsa bu cihaz Globaldir 8=)
Ayrıca IMEI ile şuradan da sorgulatabilirsiniz:

Dipnot: Cihaz elinize ulaşır ulaşmaz cihazı açmadan IMEI sorgulaması yapınız. Çünkü çoğu satıcı açılmış cihazlar ile sim kart takılmış cihazların iadesini kabul etmemektedir! böyle çakal oyunlara gelmeyin :o

Dipnot icin ayrica cok cok tesekkur ederim bunu kesinlikle uygulayacagim umarim global versiyon gelir pazartesi siparis gececegim bakalim sonuca. Cok cok tesekkurler tekrardan.

Oyla:
Üst Alt