Yardım Mi 8 Güncelleme

valhalla

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erol
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
11
Herkese iyi forumlar. 2 hafta önce migrostan mi 8 aldım. Telefon da Rus romu yüklü. Şuan sürüm 9.5.14.0 eu romuna takip ettiğim kadarıyla iki güncelleme geldi. Eu romunu direk telefon hafızasına atarak güncelleme yapabilir miyim? Telefon ritzy garantili. Bootloader kilidi açık. Eu romunu yüklersem garanti dışı kalır mı?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Yükle yükle. Telefon zaten BL açık geliyor. İlk romu onlar yükledi zaten. Ben de Migrostan aldım. Şu an 9.6.3 var ve şarj olarak harika şu an

Oyla:

emirimer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İmer
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Yükle yükle. Telefon zaten BL açık geliyor. İlk romu onlar yükledi zaten. Ben de Migrostan aldım. Şu an 9.6.3 var ve şarj olarak harika şu an

Romu nasıl yüklediniz? Direk güncelleyici içinden kurmak mümkün mü yoksa twrp mi kullanmak gerekti?

Oyla:

sensesi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sensesi
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Telefon da Rus romu yüklü. Şuan sürüm 9.5.14.0 eu romuna takip ettiğim kadarıyla iki güncelleme geldi. TRPW ile direk Global 9.6.1 yükleye bilir miyim yoksa Global 9.5.13 mü yükleyip ota dan mı güncelleme mı yapmalıyım. Telefon ritzy garantili. Bootloader kilidi açık.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

fatihmehmet*

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Mehmet
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Eczacı
Konular
6
9.5.13 global rom yüklü. Migros'tan aldım. Neden güncellemeyi otomatik olarak görmüyor? Kontrol ediyorum güncelleme gostermiyor.

Oyla:
Üst Alt