Yardım Mi 8 güncelleme sorunu

Selcuk22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar mi 8 128 GB için güncelleme dosyası mi 8 global v9.6.7.0 ve mi 8 v10.0.0.4 oeac dosyalarını indirdim. Güncelleme ekranında güncelleme paketini seç diyerek başladığımda iki güncelleme de de aynı hatayı alıyorum. GPS çalışmıyor güncelleme ile düzeldi denildi Allah rızası için bir el atın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Rus romu yüklü olduğu için güncelleme almıyorsun ve yapamıyorsun. Öncelikle Global roma geçmen gerekiyor. Forumda bunu yapmaya çalışırken cihazı brick olan bir çok arkadaşımız var. Eğer konu ile ilgili bilginz yoksa iyice araştırmadan bir şey yapmayınız.

Oyla:

YSFŞHN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ8
Konular
6
bendede aynı sorun vardı ve rus rom u yüklü geldi, güncelleme alamıyordum çok araştırdım okudum vs., daha sonra lopus hocamdan teknik destek aldım uzaktan bağlanıp global romu kurdu sorunsuz bir şekilde ardından hemen son güncellemede telefona geldi ve yükledim, forumdaki üstatlardan veya lopus hocamdan destek almanı tavsiye ederim.

Oyla:

Selcuk22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncelleme yüklenmiyormu

Maalesef yüklenmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bendede aynı sorun vardı ve rus rom u yüklü geldi, güncelleme alamıyordum çok araştırdım okudum vs., daha sonra lopus hocamdan teknik destek aldım uzaktan bağlanıp global romu kurdu sorunsuz bir şekilde ardından hemen son güncellemede telefona geldi ve yükledim, forumdaki üstatlardan veya lopus hocamdan destek almanı tavsiye ederim.
Lopus hocama nasıl ulaşacam ondan bende destek alsam

Oyla:

Selcuk22

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rus romu yüklü olduğu için güncelleme almıyorsun ve yapamıyorsun. Öncelikle Global roma geçmen gerekiyor. Forumda bunu yapmaya çalışırken cihazı brick olan bir çok arkadaşımız var. Eğer konu ile ilgili bilginz yoksa iyice araştırmadan bir şey yapmayınız.
Konu ile alakalı hiç bir bilgim yok açıkçası ama miuı sürümünde global yazıyor o değil mi

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Mi flashtool ile global fastboot romunu flashlayarak geçebilirsin yalnız yaparken "clean all lock" seçeneğinin işaretli olmaması gerekmekte.

Oyla:
Üst Alt