Soru Mi 8 Güncelleme Hakkında.

KAMALI

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi8
Konular
2
Merhabalar.
Ekte olan resim benim telefonumun android sürümü. MIUI 10 Rusya sürümünü kullanıyormusum.Buradaki hangi romu indirmek gerekiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

KAMALI

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi8
Konular
2
Teşekkür ediyorum.Yuklemeyi başarılı bir şekilde tamamladım.Klasorü C:/ ana dizinine attim.Oradan yüklemeyi denedim.Yeni güncelleme ile birlikte sorunlar ortadan kalkmış.İnternal (sistem) ses kaydı yapan ekran kaydedici ve çentik sorunu duzelmis.Tekrar teşekkür ediyorum ilginiz icin.

Oyla:

Kadyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
mi6
Konular
2
merhaba arkadaşlar benim telefonum global uzun süredir de sorunsuz sayılabilecek global 10.0.3.0 sürümünü kullanıyorum. şimdi 10.3.2 yayımlanmış. güncelleme yapmalımıyım. şuan gps sorunum falan yok güncelleme yapınca gidecek diye korkuyorum :)

Oyla:

furkanyiiner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
19
merhaba arkadaşlar benim telefonum global uzun süredir de sorunsuz sayılabilecek global 10.0.3.0 sürümünü kullanıyorum. şimdi 10.3.2 yayımlanmış. güncelleme yapmalımıyım. şuan gps sorunum falan yok güncelleme yapınca gidecek diye korkuyorum :)
Ben güncelledim. Bir şikayetim yok henüz. Şarjı da performansı da iyi bence. Gps sorunum da hiç olmadı. Önceki sürümde de böyleydi ama. Yani pek bir fark ben sezemedim

Oyla:
Üst Alt