Yardım Mi 8 Global rom için yardım

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Arkadaşlar merhaba, ben bu rom işlerine, root işlerine çok çok uzağım, elimde global olmayan 6/128 gb mi 8 var çin, bana bootloader kilidini açmamda, sonrasında global rom yüklemem de yardımcı olacak arkadaş var mı acaba ? istanbul da yaşıyorum, gerekirse cihazı getirebilirim, kendim yapıp risk almak istemiyorum.

Hali hazırda redmi note 5 pro kullanıyorum, mi hesabım var ama yetkilimi yetkisiz mi bilmiyorum. Benim amacım global rom yükleyip tertemiz kullanmak.

Redmi note 5 pro mu kullanırken bootloader kilidi için başvuru yapılabilir mi ? Kilit açık hale gelince de global rom yükleyip, hattımı takıp kullanmaya başlarım öyleyse.

İstanbul da bana yardımcı olacak arkadaşlardan cevap bekliyorum.

sezerr53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Risk almak istemiyorsanız istanbulbalisi arkadaş ücret karşılığında yapsın o zaman. Halbuki forumda nasıl yapılacağı yazıyor.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Risk almak istemiyorsanız istanbulbalisi arkadaş ücret karşılığında yapsın o zaman. Halbuki forumda nasıl yapılacağı yazıyor.
Hocam günlerdir bir sürü şey okudum, yok kilitlenir, yok kullanılmaz hale gelir falan, daha önce de tecrübem olmadığı için korktum açıkcası.

Evet mi 8 brick mevzusu konusunu okuyordum bende, oradan gördüm arkadaşı, evime de çok yakın, olmadı o arkadaş ile iletişime geçeyim.

Oyla:

sezerr53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Hocam günlerdir bir sürü şey okudum, yok kilitlenir, yok kullanılmaz hale gelir falan, daha önce de tecrübem olmadığı için korktum açıkcası.

Evet mi 8 brick mevzusu konusunu okuyordum bende, oradan gördüm arkadaşı, evime de çok yakın, olmadı o arkadaş ile iletişime geçeyim.
Alt sürümlere geçmeye çalışma ve flash programında "Clean All And Lock" kısmını işaretleME pek bir sıkıntı oluşacağını düşünmüyorum.

Oyla:
Üst Alt