Yardım Mi 8 EU Rom Sonrası Root Olmuyor

TR-Ilker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi8
Konular
21
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU ROM
Telefon Modeli
MI8_V10.3.2.0.PEACNXM_v10-9
Bootloader Kilidi
Açık
Sabah bootlader kilidim açıldı. Önce twrp yükledim, root attım. Sonradan aklıma EU Rom yüklemek geldi ve yükledim. Fakat şimdi root atmaya çalışıyorum. Magisk Disk yüklenmiyor, ana ekrana gelmiyor. Global Rom'dayken gelmişti. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum, yardımcı olur musunuz?

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Sabah bootlader kilidim açıldı. Önce twrp yükledim, root attım. Sonradan aklıma EU Rom yüklemek geldi ve yükledim. Fakat şimdi root atmaya çalışıyorum. Magisk Disk yüklenmiyor, ana ekrana gelmiyor. Global Rom'dayken gelmişti. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum, yardımcı olur musunuz?
Twrp üzerinden magisk yukledin ve başarılı olduysa telefon açıldıktan sonra magisk manager apk yükle yeterlidir. Bazen ana ekrana manager eklenmiyor manuel kurmak lazım

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TR-Ilker

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlker
Cihazım
Mi8
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp üzerinden magisk yukledin ve başarılı olduysa telefon açıldıktan sonra magisk manager apk yükle yeterlidir. Bazen ana ekrana manager eklenmiyor manuel kurmak lazım

Tamamdır oldu hocam teşekkür ederim. Bende yanlış bir şey mi yapıyorum diyorum ya

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Tamamdır oldu hocam teşekkür ederim. Bende yanlış bir şey mi yapıyorum diyorum ya
Rica ederim. Magisk 8 sürümlerinde böyle bir sıkıntı var. 9da çözüldü diye biliyorum bilginiz olsun :)

Oyla:
Üst Alt