Yardım mi 8 ekran kırılma problemi

eemibo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim tem
Cihazım
mi 8
Konular
2
mi 8 aldım aralık ayında elimden düştü ve ekranı kırıldı aldığım yerin anlaşmalı olduğu yer ritzy teknik servisi idi .ekranı değiştiler 1100 tl karışılığında. Geldikten 4 gün sonra ekran cebimde hiç bir darbe ye mağruz kalmadan tekrardan kırıldı. Ritzy teknik servisi aradım garentisi olduğunu değişim yapacağını söyledi .benim sigortamın olduğunu söyledim garanti kapsamında değişiceklerini söylediler. kullanıcı hatası deyip gene ekran parası ödemek zorunda kaldım .Ritzy teknik servisi kalitesiz bir firma dikkat edin.

Gelelim
1-xiaomi markasına iphone da 1100 tl ekran kırılması için para verdiğinde telefonu yeniliyorlar xiaomi markası yenilemiyor
2-ekran camı kırılmadan ekran kırılıyor bu sorun galiba kronik

biz bu durumda ne yapmalıyız ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
ben iphonedaki gerçek fiyat bilgisini verdim neden silinmiş anlamadım iphone 1100 tl ekran kırılınca telefon yenileniyor yazıyor öyle bi fiyat yok..
Kusura bakmayın hocam bir önceki mesajımda açıkladığım nedenle sizin mesajınızın üzerindeki mesajı kaldırırken ben yanlışlıkla sizin mesajınızı silmişim. Şimdi mesajınızı tekrar geri getirdim.

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Kusura bakmayın hocam bir önceki mesajımda açıkladığım nedenle sizin mesajınızın üzerindeki mesajı kaldırırken ben yanlışlıkla sizin mesajınızı silmişim. Şimdi mesajınızı tekrar geri getirdim.
teşekkür ederim hocam maksat doğru bilgi paylaşımı.

Oyla:
Üst Alt