Yardım Mi 8 den mi 9 se ye geçmek

M.shn333

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Kararlı 12.1
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar şuan elimde mi 8 6 64 model var ancak elime biraz büyük geliyor ve dün gördüğüm mi9se modeli gerek boyutu gerek kamera özellikleri olarak çok hoşuma gitti sizce mi 8'den mi9se geçiş yapsam çok bir fark hisseder miyim işlemci biraz farklı snapdragon 712 ben mi sekizde hiç oyun oynamıyorum mi 9se de oyun oynayacağımı hiç düşünmüyorum tek kuşkullandığım nokta kamera hususunda sizce geçmek mantıklı mı değil mi şu an yurtdışı fiyatları 2200 liraya satılıyor kayıtlı biraz beklesen düşer mi acaba

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar şuan elimde mi 8 6 64 model var ancak elime biraz büyük geliyor ve dün gördüğüm mi9se modeli gerek boyutu gerek kamera özellikleri olarak çok hoşuma gitti sizce mi 8'den mi9se geçiş yapsam çok bir fark hisseder miyim işlemci biraz farklı snapdragon 712 ben mi sekizde hiç oyun oynamıyorum mi 9se de oyun oynayacağımı hiç düşünmüyorum tek kuşkullandığım nokta kamera hususunda sizce geçmek mantıklı mı değil mi şu an yurtdışı fiyatları 2200 liraya satılıyor kayıtlı biraz beklesen düşer mi acaba

artı olarak boy, ağırlık,kamera ,ekranda dokunmatik , pil kazanacaksınız
eksi olarak , performans işlemci soğutma ve ufs 2.1 dosya okuma hızı vazgeçeceksiniz ,

Ancak oyun yoksa işin içinde performansın bir anlamı yok zaten , geçe bilirsiniz , mi 8 se kullanan biri olarak =)

Oyla:

M.shn333

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil daha küçük diye biliyorum mi 9 da dediğim gibi tek kuşkulandığım nokta kamera performansı ayrıca fiyatı düşer mi şimdi 2200 alsam

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Şahsen artık google camera ile redmi serisinde bile muazzam fotoğraflar yakalandığını düşünüyorum. Kaldı ki 9SE'nin kamerasıda kesinlikle üzmeyecektir sizi. Eğer performans beklentiniz çok yüksek değil ise (ki oyun oynamadığınızı söylüyorsunuz) sizin için doğru tercih olabilir. Aslında Mi 8'de gayet kibar bir cihaz. :?

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Pil daha küçük diye biliyorum mi 9 da dediğim gibi tek kuşkulandığım nokta kamera performansı ayrıca fiyatı düşer mi şimdi 2200 alsam

Pİl küçük olması öenmli değil ekranın küçük olması önemli ciddi pil tasarrufu sağlamakda , birde işlemci oerformasn işlemcisi olmadığından tüketim ısı durumu daha iyi , pilde artı olur eksi olmaz ,

kamerada daha iyidir kesin 9 la aynı kamera neredeyse zaten

Oyla:

cinowel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi8
Konular
2
Ben geçtim. Dediğim gibi mi 8 büyük Bi cihaz. Mi9se çok hoş tasarım olarak. Durma geç

Oyla:

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
artı olarak boy, ağırlık,kamera ,ekranda dokunmatik , pil kazanacaksınız
eksi olarak , performans işlemci soğutma ve ufs 2.1 dosya okuma hızı vazgeçeceksiniz ,

Ancak oyun yoksa işin içinde performansın bir anlamı yok zaten , geçe bilirsiniz , mi 8 se kullanan biri olarak =)
ufs 2.1 olayını anlamadım

Oyla:

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
Ben geçtim. Dediğim gibi mi 8 büyük Bi cihaz. Mi9se çok hoş tasarım olarak. Durma geç
4k60fps yada 1080 60fps var mı ve ois var mı video çekiminde aşırı farkediyor . Video olayı olmasa ben de mi9se ye geçmek istiyorum mi8 den

Oyla:
Üst Alt