Yardım Mi 8 Deji Batarya

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
Arkadaşlar merhabalar eşimin Mi 8 bataryası çabuk tükenmeye başladı. Bataryayı değiştirmek istiyoruz. Servisi ile görüştüm 280 tl fiyat söyledi orjinal olduğunu söylediler. (İthalatçı Garanti) Orjinal bataryanın piyasada bulunması zor olduğunu söylüyorlar.
Deji Bataryanın fiyatına baktığımda 95 tl önerir misiniz ? Kaliteli mi ? Üzer mi ?

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Arkadaşlar merhabalar eşimin Mi 8 bataryası çabuk tükenmeye başladı. Bataryayı değiştirmek istiyoruz. Servisi ile görüştüm 280 tl fiyat söyledi orjinal olduğunu söylediler. (İthalatçı Garanti) Orjinal bataryanın piyasada bulunması zor olduğunu söylüyorlar.
Deji Bataryanın fiyatına baktığımda 95 tl önerir misiniz ? Kaliteli mi ? Üzer mi ?
zamanında almıştım 1 yıl ömür sürebildi uzun süre kullanacaksanız telefonu orjinal almanızı tavsiye ederim tabi orjinal adı altında çakma malda satan çok dikkat etmelisiniz.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zamanında almıştım 1 yıl ömür sürebildi uzun süre kullanacaksanız telefonu orjinal almanızı tavsiye ederim tabi orjinal adı altında çakma malda satan çok dikkat etmelisiniz.
Servisteki orjinal midir ?

bursia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nihat
Cihazım
Mi 5
Konular
2
Deji çok da mucize değil onu söyleyeyim. Hızlı şarj desteklemiyor, 3 ay sonra performans büyük ölçüde düşecek.

emreudi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
@emreudi
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Konular
56
  • Konu Sahibi Konu Sahibi