Yardım Mi 8 cihazım yavaşladı

Burakgeek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.3.0
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba xiaomi mi 8 kullanıcısıyım 7 plustan geçtim ve gayet memnunum fakat son birkaç gündür takılmalar yaşıyorum genelde bu takılmalar pubg de oluyor ayarlar öncekiyle aynı ama aldığım performans değişti ve baya rahatsız edici bir hal aldı yardım ederseniz sevinirim

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Merhaba xiaomi mi 8 kullanıcısıyım 7 plustan geçtim ve gayet memnunum fakat son birkaç gündür takılmalar yaşıyorum genelde bu takılmalar pubg de oluyor ayarlar öncekiyle aynı ama aldığım performans değişti ve baya rahatsız edici bir hal aldı yardım ederseniz sevinirim
Güncelle yaptınız hiç

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Yedek aldıktan sonra
Fabrika ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi ile cihazınızı sıfırlamanız , Büyüm ihtimalle sorununuzu çözecektir.

Her güncellemeden sonra Yedek alıp Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ,
Aldığınız güncellemeyi cihazınızda en optimize şekilde kullanmanıza olanak sağlarken veri yığılmalarınıda engeller.

serhat.yldz Hocamızın bizlerle paylaştığı Xiaomi Telefonlarda Hard Reset İşlemi rehberini incelemenizi tavsiye ederim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Not: Bu işlemden önce Mi Hesabınızın Bilgilerinizi saklamanızı ( Bir yere not etmenizi ) tavsiye ederim .​

Oyla:

Burakgeek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedek aldıktan sonra
Fabrika ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi ile cihazınızı sıfırlamanız , Büyüm ihtimalle sorununuzu çözecektir.

Her güncellemeden sonra Yedek alıp Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ,
Aldığınız güncellemeyi cihazınızda en optimize şekilde kullanmanıza olanak sağlarken veri yığılmalarınıda engeller.

serhat.yldz Hocamızın bizlerle paylaştığı Xiaomi Telefonlarda Hard Reset İşlemi rehberini incelemenizi tavsiye ederim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Not: Bu işlemden önce Mi Hesabınızın Bilgilerinizi saklamanızı ( Bir yere not etmenizi ) tavsiye ederim .​
Tamam deniyorum hemen teşekkürler

Oyla:

Rdck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rdck
Cihazım
Mİ 8
Konular
5
Oyundan kaynaklı olabilir.

Oyla:

Burakgeek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hard reset attım herşey tamam ama kurulum yaparken mi hesap şifresi istedi girdim en sonunda bir şifre daha istiyor ne şifrei çözemedim hiçbir şey yazmıyor sadece sayılardan oluşan bir şifre herşeyi denedim olmuyor

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
hocam hard reset attım herşey tamam ama kurulum yaparken mi hesap şifresi istedi girdim en sonunda bir şifre daha istiyor ne şifrei çözemedim hiçbir şey yazmıyor sadece sayılardan oluşan bir şifre herşeyi denedim olmuyor
Sıfırlamadan önceki cihazınızın kilit ekranı şifresidir hocam

Oyla:
Üst Alt