Yardım Mi 8 betadan kararliya gecis

muratttsannn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi note 3
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10 global beta
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar mi8 global beta kullaniyorum
Miui 10 9.6.13 yüklü global kararliya geçmek istiyorum fakat twrp veya fastboot ile değil . Dosyayı indirip güncelleme programından yapmak istiyorum bu siteden en son sürümü indirdim fakat uyumlu değil diyor .

Hangisini indirmem lazim ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Güncelleyici uygulaması ile geçişlerde birden fazla kriter aranıyor. Bunlardan en önemlisi sadece resmi romlar yüklenebiliyor. İkinci olarak ise yüklenecek olan romun yayınlanma tarihinin telefondaki romun yayınlanma tarihinden sonra olması gerekli. Yani sadece yeni romlar yüklenebilir. Beta romlar her hafta güncellendiği için genellikle kararlı romlardan daha yeni tarihli oluyorlar. Dolayısıyla çoğunlukla Kararlı'dan Beta'ya geçilebilirken Beta'dan kararlıya geçilemiyor ancak beta romun henüz güncellenmemiş olması ve kararlı romun yeni yayınlandığı bazı istisnai durumlarda güncelleyici uygulaması ile beta'dan kararlıya geçiş yapılabiliyor.

Oyla:

muratttsannn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
mi note 3
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleyici uygulaması ile geçişlerde birden fazla kriter aranıyor. Bunlardan en önemlisi sadece resmi romlar yüklenebiliyor. İkinci olarak ise yüklenecek olan romun yayınlanma tarihinin telefondaki romun yayınlanma tarihinden sonra olması gerekli. Yani sadece yeni romlar yüklenebilir. Beta romlar her hafta güncellendiği için genellikle kararlı romlardan daha yeni tarihli oluyorlar. Dolayısıyla çoğunlukla Kararlı'dan Beta'ya geçilebilirken Beta'dan kararlıya geçilemiyor ancak beta romun henüz güncellenmemiş olması ve kararlı romun yeni yayınlandığı bazı istisnai durumlarda güncelleyici uygulaması ile beta'dan kararlıya geçiş yapılabiliyor.
Teşekkürler . O zaman yeni çıkacak kararliyi yuklersem okay çözülecek

Oyla:
Üst Alt