Sohbet mi 8 benzer model

yakuza4235

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yavuz
Cihazım
mi 8
Konular
3
merhaba arkadaşlar 4 yıl mi 8 64 gb telefon kullandım maalesef bozuldu anakart kırıldı tamirci kurbanı oldu yeni telefon aldım redmi 10s 6/128 fakat ısınamadım maalesef mi 8 özelliklerine alıştım vede çok kullanışlı mi 8 de olupta redmi 10s olmayan özellikler ön ekranda bildirim ışığı yok konuşma ses kaydı benim için çok önemli buda yok nfc özelliği yok
o yüzden redmi 10s satıyorum bana mi 8 6/128 gb özelliklerine sahip telefon tavsiye edermisiniz yada mi 8 6ram/128 gb sağlam anakart lazım yardım edermisiniz yada yada satılık çok temiz mi 8 6/128 varsa uygun

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Mi8 amiral gemisiydi, 10s ise orta segment bir cihaz... Mi8 özelliklerini ve kullanımını beklememek lazım. Açıkçası aynı düzeyde cihazlar için de RN 10s'e göre 2-3 kat fazla para vermeniz gerekir.

Eğer sıkıntınız sadece bu yazdıklarınızsa NFC hariç diğerlerinin çözümü var. Ekranda yanıp sönen bir nokta ekleyen uygulamalarla bildirim ışığı benzerine, endonezya veya custom rom yükleyerek de çağrı kaydına erişebilirsiniz.

Ek olarak yasal zorunluluklar nedeniyle güncel modellerin hiç birinde çağrı kaydı istediğiniz şekilde olmayacak, çağrı kaydı istiyorsanız rom atmanız gerekli.

yakuza4235

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yavuz
Cihazım
mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi8 amiral gemisiydi, 10s ise orta segment bir cihaz... Mi8 özelliklerini ve kullanımını beklememek lazım. Açıkçası aynı düzeyde cihazlar için de RN 10s'e göre 2-3 kat fazla para vermeniz gerekir.

Eğer sıkıntınız sadece bu yazdıklarınızsa NFC hariç diğerlerinin çözümü var. Ekranda yanıp sönen bir nokta ekleyen uygulamalarla bildirim ışığı benzerine, endonezya veya custom rom yükleyerek de çağrı kaydına erişebilirsiniz.

Ek olarak yasal zorunluluklar nedeniyle güncel modellerin hiç birinde çağrı kaydı istediğiniz şekilde olmayacak, çağrı kaydı istiyorsanız rom atmanız

yakuza4235

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yavuz
Cihazım
mi 8
Konular
3

Ek olarak yasal zorunluluklar nedeniyle güncel modellerin hiç birinde çağrı kaydı istediğiniz şekilde olmayacak, çağrı kaydı istiyorsanız rom atmanız gerekli.
hocam mi 8 halen arama kaydı yapıyo ayrıca not 10s ekranda bildirim ışık sensörü dahi yok ayrıca 1 aylık olunca program ile müdahale etmek istemiyorum

başka tavsiyesi olan varmı

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
hocam mi 8 halen arama kaydı yapıyo ayrıca not 10s ekranda bildirim ışık sensörü dahi yok ayrıca 1 aylık olunca program ile müdahale etmek istemiyorum

Note 9 Pro. Sorunsuz, NFC var, bildirim ışığı var, çok basit bir şekilde rom değiştirerek de arama kaydediciye de ulaşabilirsiniz.

yakuza4235

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yavuz
Cihazım
mi 8
Konular
3
Note 9 Pro. Sorunsuz, NFC var, bildirim ışığı var, çok basit bir şekilde rom değiştirerek de arama kaydediciye de ulaşabilirsiniz.redmi not
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

not 9 pro ya baktım hayır o özellikler yok maalesef

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

not 9 pro ya baktım hayır o özellikler yok maalesef
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

NFC var.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu videonun 1:30 dakikasından sonra şarja koyunca ışık yanıyor. Bu da bildirim ışığı olduğunun kanıtı.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Yanlış ifade ettim galiba... Arama kaydı cihazla değil kullandığı yazılımla ilgili. Ülkemizin de dahil olduğu dünyanın pek çok bölgesinde çağrıları kayıt etmek yasadışı hale geldi ve bu bölgelere özel hazırlaman romlarda çağrı kaydı özelliği yok.

Çağrı kaydı için bağımsız geliştiriciler tarafından hazırlanan custom romlardan veya endonezya, tayvan gibi çağrı kaydının halen yasal olduğu bölgeler için hazırlanmış olan romlardan birinin yüklenmesi gerekli.

Sizin Mi8'inizde çağrı kaydı olması custom rom veya bu belirttiğim bölgelerden birinin romunu kullanıyor olduğunuz anlamına geliyor.

Üst Alt