Çözüldü MI 8 Amoled yeşil ekran sorunu

metekoptas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Mete
Cihazım
MI 8
Konular
2
Form numarası
442964
Merhabalar;

19.02.2019 fatura kesim tarihli cihazım elime 21.02.2019 tarihinde ulaştı. Daha önce Redmi 5 Plus kullanıyordum. Büyük heyecanla cihazı açtım kurduk, kullanmaya başladık. Akşamüstü cihazın ekranı kısıldığında (Parlaklık üst sevilerde iken herhangi bir belirti yok) alt kısımlarda, özellikle beyaz arka planda yemyeşil bir görüntü oluştuğunu fark ettim. Belki dedim arka planda yeşil bi resim simge vs varsa hani saydamlıktan ötürüdür. İkinci gün yine detaylı olarak incelediğimde bunun bi arıza olduğunu farkettim. daha 3-4 günlük cihazımı dün (25.02.2019) Erzurum Delta servisine bıraktım. Kayıt açılalı 2. iş gününde henüz bir işleme başlanmadığını görmekteyim. 3-4 günlük Cihazın onarımı zaten söz konusu olmamalı diye düşünüyorum. Konu hakkındaki sürece hız vermenizi gerçekten önemle rica ederim.

Ekli dosyalar

• IMG-20190224-WA0012.jpg
    IMG-20190224-WA0012.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 29

Delta Servis 3

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aslı
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhabalar;

19.02.2019 fatura kesim tarihli cihazım elime 21.02.2019 tarihinde ulaştı. Daha önce Redmi 5 Plus kullanıyordum. Büyük heyecanla cihazı açtım kurduk, kullanmaya başladık. Akşamüstü cihazın ekranı kısıldığında (Parlaklık üst sevilerde iken herhangi bir belirti yok) alt kısımlarda, özellikle beyaz arka planda yemyeşil bir görüntü oluştuğunu fark ettim. Belki dedim arka planda yeşil bi resim simge vs varsa hani saydamlıktan ötürüdür. İkinci gün yine detaylı olarak incelediğimde bunun bi arıza olduğunu farkettim. daha 3-4 günlük cihazımı dün (25.02.2019) Erzurum Delta servisine bıraktım. Kayıt açılalı 2. iş gününde henüz bir işleme başlanmadığını görmekteyim. 3-4 günlük Cihazın onarımı zaten söz konusu olmamalı diye düşünüyorum. Konu hakkındaki sürece hız vermenizi gerçekten önemle rica ederim.

Merhabalar Mete Bey,

Cihazınızı incelenmesi adına merkez servisimize talep ettik incelenerek tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.

Delta Servis 3

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aslı
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhabalar;

Merhabalar Ahmet bey,

Servisimizde yapılan incelemeler neticesinde cihazınızın iade yönünde karar verilmiştir. Karar gereği iade raporunuz tarafınıza gönderilmiş olup satın almış olduğunuz yer ile irtibata geçmeniz halinde ücret iadeniz tarafınıza yapılacaktır.

Saygılarımızla
Delta Teknik Servis

Üst Alt