Soru Mi 8 aldığında ne yapılır ?

Vexy S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Hocam iyi günler. 2gün önce Mi 8 aldım. Aldığım kişi unlock başvurusu yapmış ayın 13ünde unlock olacak telefon. Çok isteyerek geçtim mi 8 e fakat bayağı bi sorunlu bu telefon. Forma baktığım zaman korkuyorum bayağı. twrp , rom ben bunların hiçbirinden anlamıyorum. Ayın 13 üne kadar telefon kapalı kutusunda. Wifiye felan bağlanmıyorum bir şey olur diye. Unlock başvurusu sonuçlandıktan sonra ne yapmalıyım ?

canirtuk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi8 128GB
Konular
13
telefon global mi

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
9.6.7 güncellemesi ile GPS sorununun çözüldüğünü bildiren çok kişi var. Kamera arıza veren arkadaşın telefonuna da bizzat ben yardımcı oldum MiFlash ile rom yükledik ve bi sorun kalmadı. Eu rom yüklediği için öyle bir hata olmuş telefonda. Burada yazılan her şeyi sorunmuş gibi algılamayın. Büyük çoğunluğu kullanıcı hatası ile oluşan şeyler.

Şahıstan aldığınız için sanırım telefonunuzda Çin romu yüklü. Böyle olduğunu farzederek BL kilidini açtıktan sonra çok kolay işlemlerle kilidi açıp Global rom yükleyebilirsiniz. Burada yazılanlar gözünüzü korkutmasın. Zaten eğer çin romu yüklü değilse hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

Oyla:

Vexy S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
Mi 8
Konular
4
9.6.7 güncellemesi ile GPS sorununun çözüldüğünü bildiren çok kişi var. Kamera arıza veren arkadaşın telefonuna da bizzat ben yardımcı oldum MiFlash ile rom yükledik ve bi sorun kalmadı. Eu rom yüklediği için öyle bir hata olmuş telefonda. Burada yazılan her şeyi sorunmuş gibi algılamayın. Büyük çoğunluğu kullanıcı hatası ile oluşan şeyler.

Şahıstan aldığınız için sanırım telefonunuzda Çin romu yüklü. Böyle olduğunu farzederek BL kilidini açtıktan sonra çok kolay işlemlerle kilidi açıp Global rom yükleyebilirsiniz. Burada yazılanlar gözünüzü korkutmasın. Zaten eğer çin romu yüklü değilse hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Çin yüklü şu an. Unlock başvurusu yapıldı hocam 13ünde inşallah unlock olacak. Yorumunuz iççin sağolun içimi ferahlattınız.

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Çin yüklü şu an. Unlock başvurusu yapıldı hocam 13ünde inşallah unlock olacak. Yorumunuz iççin sağolun içimi ferahlattınız.

Neye ve nasıl güvenip aldınız telefonu? umarım sorun çıkmaz.

Oyla:
Üst Alt