Yardım Mi 8 Airpods kulaklık kısık ses problemi

Destann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ismail
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6.0 Kararlı Android sürümü: 9 PKQ1.180.729.001
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle aranızda yeniyim konuyu yanlış bir yere açıyorsam özürlerden bir demet. Bir çok bluetoth kulaklık aldım denedim lakin en son airpods da karar kıldım çünkü gerçekten çok kaliteli ve kulakiçi olmayışı beni cezbeden taraflarından biri herneyse. Kulaklığı ilk aldığım gün eşlemesinde sorun yaşamadım çabuk eşleşti ve harika bi şekilde müzik dinliyorum ses kalitesi çok iyi ses yükseklik çok iyi görüşme esnasında ses kısık ama sorun etmedim. 1 hafta kadar kullandım kulaklığı Mi8 telfonumla. İş yerinden bir arkadaş biraz müzik dinleyebilirmiyim diye rica etti bende kırmadım verdim. Benim telefondan eşleşmesini kaldırdım onun telefonu iphone 7 ona eşleştirdim ve o şekilde o gün akşama kadar müzik dinledi. Akşam bana kulaklığı verdi kulaklığa reset atıp benim telefona tekrar eşleştirdim. Görüşme sesi aynı kısıklıkda lakin müzik sesi olması gerekenin 4/1 oranında kısık çıkıyo ses baya bi azaldı. Tekrar tekrar eşleştirmeye çalıştım. Ne yaptıysam kar etmedi. Telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim yine yok. Ne yaparsam yapayım ses hep kısık. Kulaklıkdamı sorun var diye düşündüm kulaklığı herhangi bir iphone veya android telefona eşleştirdiğimde canavar gibi çalışıyo ama benim telefona eşleştirdiğimde ses en fazla yüzde 40 oranlarında. Benim gibi aynı sorunu yaşayan varmıdır. Yada bu sorunu nasıl giderebilirim bilgisi olan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Telefon Mi 8 Kulaklık airpods 2. nesil

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Hocam dün okuduğum kadarıyla sizin gibi birisi iPhone'a vermiş Airpods'u iPhone'a takınca güncelleme yapıyormuş ve ses azalıyormuş. Çözümünü resetleyerek denemişler ama sizde bir resetleyin nasıl yapılır bilmiyorum.

Oyla:

Destann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ismail
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dün okuduğum kadarıyla sizin gibi birisi iPhone'a vermiş Airpods'u iPhone'a takınca güncelleme yapıyormuş ve ses azalıyormuş. Çözümünü resetleyerek denemişler ama sizde bir resetleyin nasıl yapılır bilmiyorum.

Kulaklığın üstünde bi tuş var ona 15 saniye basınca resetliyo ama yazılımı resetlemez sanmıyorum çünkü onu bi kaç defa yaptım belki kulaklığın eski sürümünü yükleme gibi bi şans olursa belki. Teşekkür ederim yinede bunu biraz daha araştıracağım.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Kulaklığın üstünde bi tuş var ona 15 saniye basınca resetliyo ama yazılımı resetlemez sanmıyorum çünkü onu bi kaç defa yaptım belki kulaklığın eski sürümünü yükleme gibi bi şans olursa belki. Teşekkür ederim yinede bunu biraz daha araştıracağım.
Aynen hocam, aklınızda bulunsun Airpods kullanıcıları iPhone lu arkadaşınıza kesinlikle vermeyin. :D

Oyla:

Cengo1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi Max 3
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle aranızda yeniyim konuyu yanlış bir yere açıyorsam özürlerden bir demet. Bir çok bluetoth kulaklık aldım denedim lakin en son airpods da karar kıldım çünkü gerçekten çok kaliteli ve kulakiçi olmayışı beni cezbeden taraflarından biri herneyse. Kulaklığı ilk aldığım gün eşlemesinde sorun yaşamadım çabuk eşleşti ve harika bi şekilde müzik dinliyorum ses kalitesi çok iyi ses yükseklik çok iyi görüşme esnasında ses kısık ama sorun etmedim. 1 hafta kadar kullandım kulaklığı Mi8 telfonumla. İş yerinden bir arkadaş biraz müzik dinleyebilirmiyim diye rica etti bende kırmadım verdim. Benim telefondan eşleşmesini kaldırdım onun telefonu iphone 7 ona eşleştirdim ve o şekilde o gün akşama kadar müzik dinledi. Akşam bana kulaklığı verdi kulaklığa reset atıp benim telefona tekrar eşleştirdim. Görüşme sesi aynı kısıklıkda lakin müzik sesi olması gerekenin 4/1 oranında kısık çıkıyo ses baya bi azaldı. Tekrar tekrar eşleştirmeye çalıştım. Ne yaptıysam kar etmedi. Telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim yine yok. Ne yaparsam yapayım ses hep kısık. Kulaklıkdamı sorun var diye düşündüm kulaklığı herhangi bir iphone veya android telefona eşleştirdiğimde canavar gibi çalışıyo ama benim telefona eşleştirdiğimde ses en fazla yüzde 40 oranlarında. Benim gibi aynı sorunu yaşayan varmıdır. Yada bu sorunu nasıl giderebilirim bilgisi olan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Telefon Mi 8 Kulaklık airpods 2. nesil
selam bendede airpods 2. nesil var aynı sorunu bende yaşıyorum ı phone ile eşleştirdikten sonra oldu biraz araştırdım airpodslar ıphone telefona bağlanınca güncelleme aldığını öğrendim hatta bir hafta evel airpods pro ile airpods 2 ye bir güncelleme daha geldi belki düzelir diye güncelledim bir tık farketti benim telefonum mi max 3 rootlu eu 11 rom kullanıyorum bir sürü rom denedim denemediğim ses modülü kalmadı bütün android telefonlarda çalan kulaklık xiaomi telefonlarda ses vermiyor bende huwai freebuds kulaklıkta var onda bir problem olmuyor yani bu problem şimdiye kadar çözülemedi sonunda apple telefon alıcam kulaklık için

Oyla:

GECELERRRR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Masüstü PC
Konular
7
O işlem için, Apple Türkiye servisine gitmeniz lazım.

Oyla:

kenancot34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Cihazım
redmi note 9
Konular
0

Airpods Ses Yükseltme​

Hangi iOS veya iPadOS aygıtını kullanıyor olursanız olun, AirPods veya AirPods Pro’nuzun ses düzeyini düzeltmek için aşağıdaki adımlardan yararlanabilirsiniz. Oldukça basit ve anlaşılır bir prosedür. Ayrıca yazımızın devamında Airpods ses açma kısma Androidde ses yükseltme ayarları da detaylı şekilde yer verilmiştir.

Airpods Ses Yükseltme

1. AirPod’larda ses seviyesi kontrollerinin olmaması nedeniyle, ses seviyesini ayarlamak için bağlı oldukları cihaza güveniyor olacaksınız. Bir iOS cihazda, Kontrol Merkezi’nde maksimum ses seviyesinde olup olmadığınızı kontrol edin. Değilse, artırmak için cihazınızdaki fiziksel Sesi Aç düğmesini kullanın.
  2. Sorun bu değilse, muhtemelen cihazınızda bir ses seviyesi sınırı vardır. Bunu kontrol etmek için iOS cihazınızda “Ayarlar” a gidin ve “Müzik” e dokunun.
  3. Ardından, aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi Oynatma kategorisinin altında bulunan “Ses Sınırı” na dokunun.
  4. Herhangi bir tür Hacim Sınırını kaldırmak için kaydırıcıyı en sağa kaydırın. Şimdi, iOS cihazınızı Avrupa’da satın aldıysanız, bu kaydırıcının hemen altında AB Ses Sınırı için bir geçiş görebilirsiniz. Bunun devre dışı bırakıldığından emin olun.

Airpods ses yükseltme Android

1. Android telefonunuzdan ayarlara giriş yapın,
  2. Daha sonra telefon hakkında kısmına giriş yapın,
  3. Derleme numarasına 4-5 defa tıklayın,
  4. Geliştirici moduna geriş yapın,
  5. Daha sonrasında ise geliştirici seçeneklerinden “Disable Absolute Volume” seçeneğini aktif edin,
  6. Son olarak çıkış yapın.

Airpods ses yükseltme Xiaomi

1. Telefonunuzdan ayarlar menüsüne girin,
  2. Geliştirici seçeneklerini açın.
  3. Daha sonra, “Mutlak sesi devre dışı bırak” seçeneğini aktif edin.
  4. Sonrasında Bluetooth’u kapatıp/açın.
  5. Herhangi bir müzik açarak ses seviyesini kontrol edin,
  6. İşlem tamamdır. Artık airpods ses arttırma başarılı şekilde tamamlandı.
Airpods ses yükseltme Huawei

1. Telefonunuzdan ayarlar menüsüne girin,
  2. Bluetooth mutlak ses sesiyesi” ayarını açın.
  3. Bluetooth’u kapatıp tekrar açın.
  4. Sonrasında kulaklığınıza bağlanın.
  5. Bağlantı tamamlandıktan sonra ses seviyesi yükselmiş olacaktır.
  6. Artık airpods ses ayarı işlemlerini tamamladınız.
  7. Son olarak bir müzik açarak ses seviyesini kontrol edin.
Airpods pro ses yükseltme

1. Airpods pro ses yükseltmek için Siri den destek alabilirsiniz.
  2. Siri’nin sesli komut özelliğini kullanarak sırası ile işlemleri gerçekleştirelim.
  3. Yükseltmek için “Hey Siri, sesi aç” .
  4. Kapatmak için ise “Hey Siri, sesi kapat” demeniz yeterli olacaktır.
  5. Ayrıca sesli komut ile sesi yüzde oranında arttırmakta mümkün.
  6. Örneğin “Hey Siri, sesi yüzde 70’ ye çıkar“ gibi komutlar verebilirsiniz.
  7. Adımları sırası ile takip ettiyseniz işlem tamamdır.
Airpods ses ayarı için yapmanız gerekenler hemen hemen bu kadar. AirPod‘larınızın sesi artık eskisinden daha yüksek olmalıdır. Çakma airpods ses yükseltme içinde makalemizdeki yöntemleri cihaz modelinize göre herhangi birini seçerek deneyebilirsiniz.

Kaynak :

Şu yöntemleri buldum ama faydası olurmu bilmem.

Oyla:
Üst Alt