- Adım
- ismail
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 11.0.6.0 Kararlı Android sürümü: 9 PKQ1.180.729.001
- Telefon Modeli
- Xiaomi Mi 8
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle aranızda yeniyim konuyu yanlış bir yere açıyorsam özürlerden bir demet. Bir çok bluetoth kulaklık aldım denedim lakin en son airpods da karar kıldım çünkü gerçekten çok kaliteli ve kulakiçi olmayışı beni cezbeden taraflarından biri herneyse. Kulaklığı ilk aldığım gün eşlemesinde sorun yaşamadım çabuk eşleşti ve harika bi şekilde müzik dinliyorum ses kalitesi çok iyi ses yükseklik çok iyi görüşme esnasında ses kısık ama sorun etmedim. 1 hafta kadar kullandım kulaklığı Mi8 telfonumla. İş yerinden bir arkadaş biraz müzik dinleyebilirmiyim diye rica etti bende kırmadım verdim. Benim telefondan eşleşmesini kaldırdım onun telefonu iphone 7 ona eşleştirdim ve o şekilde o gün akşama kadar müzik dinledi. Akşam bana kulaklığı verdi kulaklığa reset atıp benim telefona tekrar eşleştirdim. Görüşme sesi aynı kısıklıkda lakin müzik sesi olması gerekenin 4/1 oranında kısık çıkıyo ses baya bi azaldı. Tekrar tekrar eşleştirmeye çalıştım. Ne yaptıysam kar etmedi. Telefonu fabrika ayarlarına geri yükledim yine yok. Ne yaparsam yapayım ses hep kısık. Kulaklıkdamı sorun var diye düşündüm kulaklığı herhangi bir iphone veya android telefona eşleştirdiğimde canavar gibi çalışıyo ama benim telefona eşleştirdiğimde ses en fazla yüzde 40 oranlarında. Benim gibi aynı sorunu yaşayan varmıdır. Yada bu sorunu nasıl giderebilirim bilgisi olan varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim. Telefon Mi 8 Kulaklık airpods 2. nesil