Yardım Mi 8 ahize filtresi

Muhammed Baca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.3
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba,
Benim mi 8 imde ahize sesi çok az geldiği için ahizeyi büyüteçle incelediğimde ahize üstündeki filtrenin delindiğini ordan toz dolduğunu gördüm delinmiş kısmı havaya iğne yardımıyla kaldırdım tozları temizledim dikkatlice ama o filtrenin yarısı delik kaldı sadece onun değişimini yaptıran var mı kendim bişey yapabilirmiyim yada filtresiz dursa çok sorun olur mu

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Herkese merhaba,
Benim mi 8 imde ahize sesi çok az geldiği için ahizeyi büyüteçle incelediğimde ahize üstündeki filtrenin delindiğini ordan toz dolduğunu gördüm delinmiş kısmı havaya iğne yardımıyla kaldırdım tozları temizledim dikkatlice ama o filtrenin yarısı delik kaldı sadece onun değişimini yaptıran var mı kendim bişey yapabilirmiyim yada filtresiz dursa çok sorun olur mu
hocam bu şekilde açık kalması iyi olmaz yine toz pislik dolacaktır ancak tek satılan bir şey değil telefon cihaz tamircisi bir tanıdığınıza götürün bir şey ayarlayabilir

Oyla:

Muhammed Baca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu şekilde açık kalması iyi olmaz yine toz pislik dolacaktır ancak tek satılan bir şey değil telefon cihaz tamircisi bir tanıdığınıza götürün bir şey ayarlayabilir
Bende öyle düşünüyorum hocam ses çok iyi geliyor hatta kısıyorum konuşurken inşallah bişey ayarlanabilir birçok video izledim ama işe yarar bişey bulamadım

Oyla:
Üst Alt