Yardım Mi 8 Ahize Cızırtı Sorunu

comertcimen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cömert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, birkaç hafta önce hepsiburadadan aldığım delta garantili telefonumun ahizesinde birkaç gündür cızırtı var. Sadece düşük frekanslı seslerde oluyor. Diğer frekanslarda sıkıntı yok. Acaba yazılımsal bi sorun mu? Bi anda olduğuna göre donanımsal olduğunu düşünüyorum. Garanti ücretsiz tamir kapsamına girer mi? İlk defa delta garantili telefon aldım, kendileri ne kadar güvenilir? Son olarak telefonu göndersem kaç gün içinde elime ulaşmış olur?
(Ankara'da yaşıyorum)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-02-21-21-27-00-065_com.idea.PhoneDoctorPlus.png
    Screenshot_2019-02-21-21-27-00-065_com.idea.PhoneDoctorPlus.png
    246,5 KB · Görüntüleme: 90

Serawara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Merhaba, birkaç hafta önce hepsiburadadan aldığım delta garantili telefonumun ahizesinde birkaç gündür cızırtı var. Sadece düşük frekanslı seslerde oluyor. Diğer frekanslarda sıkıntı yok. Acaba yazılımsal bi sorun mu? Bi anda olduğuna göre donanımsal olduğunu düşünüyorum. Garanti ücretsiz tamir kapsamına girer mi? İlk defa delta garantili telefon aldım, kendileri ne kadar güvenilir? Son olarak telefonu göndersem kaç gün içinde elime ulaşmış olur?
(Ankara'da yaşıyorum)

Merhaba hocam aynı sorun bende de var. Çözüm bulabildiniz mi?

Oyla:

hsnsln

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HASAN
Cihazım
Mi4-LTE
Konular
0
sorun bende de başladı inşallah yazılımsaldır. bazen oluyor bazen olmuyor

Oyla:

comertcimen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cömert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bulamadım. Sorun devam ediyor.

Oyla:

Serawara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Sorunu tespit edebildim sonunda. Sorun yazılımsal değil donanımsal. Cızırtıya tam olarak yuvasına yerleştirilememiş hoparlör sebep oluyor. Test etmek için; telefonu alt tarafından tutarak elimize alın ve kulağınıza yaklaştırın. Hafif hafif sallayın. İçerinden tam oturtulmamış hoparlörün tıkır tıkır sesi gelecek. Asıl soru şimdi nolacak? Garanti delta ve daha önce oldukça kötü deneyimim oldu. 1 günlük telefonum üretim hatası olmasına rağmen tamir edildi ve kırk yıllık telefon gibi her tarafı çiziklerle ve eziklerle dolduruldu. Değişim kesinlikle yapmıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum telefon daha iki aylık.

Oyla:

comertcimen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cömert
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu tespit edebildim sonunda. Sorun yazılımsal değil donanımsal. Cızırtıya tam olarak yuvasına yerleştirilememiş hoparlör sebep oluyor. Test etmek için; telefonu alt tarafından tutarak elimize alın ve kulağınıza yaklaştırın. Hafif hafif sallayın. İçerinden tam oturtulmamış hoparlörün tıkır tıkır sesi gelecek. Asıl soru şimdi nolacak? Garanti delta ve daha önce oldukça kötü deneyimim oldu. 1 günlük telefonum üretim hatası olmasına rağmen tamir edildi ve kırk yıllık telefon gibi her tarafı çiziklerle ve eziklerle dolduruldu. Değişim kesinlikle yapmıyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum telefon daha iki aylık.
Aynen katılıyorum

Oyla:

merttrkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mİ 11
Konular
19
(Ankara'da yaşıyorum)
Uygulama nedir?

Oyla:

UnknownUser

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Unknown
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Kesinlikle doğru tespit etmişsiniz. Durum bende de tam olarak aynı. Telefonum migrostan alınma dolayısıyla ritzy garantili ve 2.5 aylık. Siz sorunu çözüdünüz mü ne yaptınız ritzy servise pek güveniyorum göndersem mi diye kararsız kaldım. Ritzy servis tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Oyla:
Üst Alt