Yardım Mi 8 Açılmıyor

baturq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
Java Developer
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
YOK
Telefon Modeli
XİAOMİ Mİ 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar Değerli Forum Üyeleri Dün Gece Mi8 128 Cizhazıma Rom Yüklemek İstedim Cihaz performansı biraz bozulmuştu bu yüzden düzelir umudu ile twrp ile yüklemeye çalıştım olmadı bendew mi flash pro diye bir programdan rom yüklemeyi denedim cihaz islemsonrası kapandı mi ekranına geldi 2 kere daha sonra twrp nin silindiğini gördüm ve bootloader kilidinin kapandığını gördüm
özet: Kısaca Cihazım Mi Flash pro uygulaması ile rom atmaya çalışmamla girlikte bootloader kilidi kapandı ve twrp silindi cihaz da şuan bir işletim sistemi yok bu neden ile cihazı açıp geliştirici secenekleri yada mi hesabı acamıyorum

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Gecmis olsun oncelikle, cihazinizda kilit silindiyse once onu geri yuklemeniz lazim bunun için mi unlock tool uygulamasi ile telefonunuzu kilitini açamayi deneyin, nasil yapildiği ile ilgili youtubede bir kac cesit video var, daha sora mi fash tool 64 bit ile stock rom atmayi deneyin gecmis olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde rom flashlarken mi flashtool uygulamasinda sag al kisimda 3 secenek var siz clean all olani secin, clean all lock olani secmeyin bl kiliti tekrar silinir

Oyla:

baturq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
Java Developer
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gecmis olsun oncelikle, cihazinizda kilit silindiyse once onu geri yuklemeniz lazim bunun için mi unlock tool uygulamasi ile telefonunuzu kilitini açamayi deneyin, nasil yapildiği ile ilgili youtubede bir kac cesit video var, daha sora mi fash tool 64 bit ile stock rom atmayi deneyin gecmis olsun

Birde rom flashlarken mi flashtool uygulamasinda sag al kisimda 3 secenek var siz clean all olani secin, clean all lock olani secmeyin bl kiliti tekrar silinir
merhaba geri dönüşünüz için çok teşekkürler unlock yapmak için söylediğiniz programı kurdum her adımı tek tek sırayla link ile yolluyorum

Sanırım istediği şey cihazda programa girerken kullandıgım hesabı aynısını giriş yapmamı istiyor rom yüklü değil cihazda bu yüzden hesaba girişyapmam mümkün değil

merhaba geri dönüşünüz için çok teşekkürler unlock yapmak için söylediğiniz programı kurdum her adımı tek tek sırayla link ile yolluyorum

Sanırım istediği şey cihazda programa girerken kullandıgım hesabı aynısını giriş yapmamı istiyor rom yüklü değil cihazda bu yüzden hesaba girişyapmam mümkün değil
%99 da iken hata veriyor bu arada

Oyla:
Üst Alt