Yardım Mi 8 - Açılışta Problem

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 10.0.4.0
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi forumlar. Dün akşam forumda bir konu açmıştım; "Twrp üzerinden global rom yüklersem sorun olur mu" diye. Cihaza twrp üzerinden global rom yükledikten sonra mi logosunda reset atıp durdu bende tekrar eu roma dönmek zorunda kaldım. Fakat eu roma döndükten sonra cihaz her açılışında bu hatayı veriyor, ardından mi logosu geliyor ve mi logosunun altında "unlocked" yazmıyor. Hiç bir şeye dokunmuyorum cihaz kendi kendine açılıyor. Bootloaderapanmış olabilir mi veya bu ne hatasıdır anlayan yardımcı olabilir mi?

Mi Room'a geçeceğim korkuyorum cihaza bir şey olur diye.. Mi 8 Global Version.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bootloader kilidiniz açık güvende değilsiniz gibi şeyler söylüyor. Global kurdunuz , bootlopa girdikten sonra eu rom kurarken format data yaptınız mı? Yapmadiysaniz bundan kaynaklanıyor olabilir

Oyla:

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz açık güvende değilsiniz gibi şeyler söylüyor. Global kurdunuz , bootlopa girdikten sonra eu rom kurarken format data yaptınız mı? Yapmadiysaniz bundan kaynaklanıyor olabilir
Format data değil de advanced wipe seçeneğinden dahili hafıza hariç her şeyi sıfırladım başka bir şey yapmadım. Şu an eu romdayim bootloader kilidim kapalı olsa brick olurdu muhtemelen degil mi? Yani mi rooma geçicem her şey hazır bekliyorum ama risk almak istemedim

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Format data değil de advanced wipe seçeneğinden dahili hafıza hariç her şeyi sıfırladım başka bir şey yapmadım. Şu an eu romdayim bootloader kilidim kapalı olsa brick olurdu muhtemelen degil mi? Yani mi rooma geçicem her şey hazır bekliyorum ama risk almak istemedim
Global rom yüklenmiş ama boot etmemiş, hatayı vermesinin sebebi bence format data yapmadan kurulum yapmanız çünkü, global romdan custom roma geçişte format data önemli yer tutuyor , gerekli yedeklerinizi alıp mirooma format data ile geçiş yapmanızı öneririm. Böyle de geçiş yapabilirsiniz ama bu tarz hatalar ile karşılaşabilirsiniz

Oyla:

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Global rom yüklenmiş ama boot etmemiş, hatayı vermesinin sebebi bence format data yapmadan kurulum yapmanız çünkü, global romdan custom roma geçişte format data önemli yer tutuyor , gerekli yedeklerinizi alıp mirooma format data ile geçiş yapmanızı öneririm. Böyle de geçiş yapabilirsiniz ama bu tarz hatalar ile karşılaşabilirsiniz
Benim amacım aslında miui 9 9.5.13 global sürümü yüklemek. Format daha yapmadığım için bootlopa takılmış olabilir miyim yoksa twrp ile global rom atmak mümkün degil mi?

Miui 9'a dönemediğim için custom rom arayışındayım.

Oyla:

akalem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 9T
Meslek
SEO uzmanı
Konular
17
Hocam bak şu yolu izleyebilirsin telefon açılıyorsa usb hata ayıklama ve oem kilitini aç. Unlocked yazmıyorsa mitool indir tekrar kilitli aç hemen açılıyor daha önce açtı isen. Açtıktan sonra twrpye git format data yap (telefon eğer açılıyorsa) sonra wipe gir (advanced) tıkla usb hariç herşeyi formatla. Telefonu usbden çek tekrar tak dosya görütüleyixiden aç twrp klasörü olacak sadece telefonda miroomu at ve kur

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Benim amacım aslında miui 9 9.5.13 global sürümü yüklemek. Format daha yapmadığım için bootlopa takılmış olabilir miyim yoksa twrp ile global rom atmak mümkün degil mi?

Miui 9'a dönemediğim için custom rom arayışındayım.
Denemedim hocam bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt