- Adım
- huseyin
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 1
mi 8 ekran kırıldı. dış ekranda çizik bile yok iç ekran kırık galiba görüntü hiç gelmiyor arada beyaz beyaz kamera flashı patlaması gibi yanıp sönüyor. ekran değişimi ne kadar tutar? internet sitelerinde baktığımda sürekli farklı fiyatlar yazılı bu internetteki ekranlar orjinal mi 8 ekranı mıdır? 650- 750 tl arasında fiyatlar var. telefon migrostan alındı. ritzy garantisi var. düşürüp kırdığım için kullanıcı hatası olduğunu biliyorum ve kabul ediyorum. garanti dışı kaldı biliyorum. bu durumda ritzy teknik serviste ücretini vererek ekranı değiştirtsem mi yoksa ilçede tanıdık tam donanımlı bir telefon bayisine versem mi? bilemedim.
ekranı değiştirip ikinci el olarak satmak istesem ne kadar eder? kasasında ve arka camında çizik bile yok sadece ekran değişecek? telefonu 3100 tl ye almıştım migrostan faturası falan duruyor.
birde anlamadığım nokta şu o kadarda yüksektende düşmedi bel hizzasından yere düştü yüz üstü. daha ilk düşmede bu kadar kırılgan bir ekran olacağını beklemiyordum hiç.
ekranı değiştirip ikinci el olarak satmak istesem ne kadar eder? kasasında ve arka camında çizik bile yok sadece ekran değişecek? telefonu 3100 tl ye almıştım migrostan faturası falan duruyor.
birde anlamadığım nokta şu o kadarda yüksektende düşmedi bel hizzasından yere düştü yüz üstü. daha ilk düşmede bu kadar kırılgan bir ekran olacağını beklemiyordum hiç.