Yardım Mi 8 128 GB android 10 güncelleme sonrası kamera sorunu destek

HsynGvnc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 11.0.1
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
mi 8 telefonumda dün gelen android 10 güncellemesi sonrası kamera da son çekilen fotonun ön izleme modu göstermiyor, ayrıca kamerayı pro moda çektiğimde kamerayı otomatik kapatmaktadır. Telefonu bu hata sonrası hard reset attım sorun devam etmektedir.
Sorun hakkında yardımcı olabilecek olan var mıdır ?

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Merhaba,
mi 8 telefonumda dün gelen android 10 güncellemesi sonrası kamera da son çekilen fotonun ön izleme modu göstermiyor, ayrıca kamerayı pro moda çektiğimde kamerayı otomatik kapatmaktadır. Telefonu bu hata sonrası hard reset attım sorun devam etmektedir.
Sorun hakkında yardımcı olabilecek olan var mıdır ?
Hard reset sonrası aynı Rom sürümüne devam ederseniz sorun düzelmez. Bir önceki sürüme dönmeniz gerekebilir

Oyla:

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Bendede aynı sorun oldu uygulama ayarlarını bulup verileri temizle tüm veriyi temizle yaptım telefonu yeniden başlatıp kameraya girdim sorun düzeldi. Ama pro moda girişte kapı dışarı yaka paça atılma sorunu bendede devam ediyor

Oyla:

HsynGvnc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede aynı sorun oldu uygulama ayarlarını bulup verileri temizle tüm veriyi temizle yaptım telefonu yeniden başlatıp kameraya girdim sorun düzeldi. Ama pro moda girişte kapı dışarı yaka paça atılma sorunu bendede devam ediyor
me

Merhaba,

Sorun gitti telefon dilini İngilizce(Unite State) olarak güncelleyip kameraya girdiğiniz de sorun gitmiş olacaktır sonra türkçe giriş sağlayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Sorun gitti telefon dilini İngilizce(Unite State) olarak güncelleyip kameraya girdiğiniz de sorun gitmiş olacaktır sonra türkçe giriş sağlayabilirsiniz.

Oyla:

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
me

Merhaba,

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Eyvallah hocam. Kamera sorunu düzeldi:)

Oyla:

Kadirunal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Mi note 10 telefonuma gelen android 10 güncellemesi sonrasında kamerada 108 MP modunda problemler oluştu geç işliyor fotoları net çıkmıyor kalitesi bozuk oluyor lütfen yardım

Oyla:
Üst Alt