Çözüldü mi 6x twrp yüklenmiyor

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.0.2.0(ODCCNFH)
Telefon Modeli
mi 6x
Bootloader Kilidi
Açık
cihazımda çin sürümü yüklü ve sadece çince ile ingilizce var aryrıca google uygulamaları yüklü değil. eu rom yüklemek istiyorum twrp yüklemeye çalıştığımda yüklediğim twrp telefona reset atınca siliniyor Rehber - Xiaomi Mi6x Twrp Recovery Yükleme Anlatımı bu konuda geçen her şeyi yaptım ama twrp reset atılınca siliniyor orjinal mi recovery geliyor lütfen yardım edin.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
cihazımda çin sürümü yüklü ve sadece çince ile ingilizce var aryrıca google uygulamaları yüklü değil. eu rom yüklemek istiyorum twrp yüklemeye çalıştığımda yüklediğim twrp telefona reset atınca siliniyor Rehber - Xiaomi Mi6x Twrp Recovery Yükleme Anlatımı bu konuda geçen her şeyi yaptım ama twrp reset atılınca siliniyor orjinal mi recovery geliyor lütfen yardım edin.

Twrp kurulumdan sonra magisk kurulum yapıyor musunuz ?

Ekli dosyalar

• Magisk-v19.3.zip
    5,1 MB · Görüntüleme: 23
Oyla:

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrp kuruyorum fakat twrp yi açtığımda şire istiyor şifre yazmadan devam ettiğim zaman twrp açıkken telefonumu bilgisayara bağladığımda bilgisayardan telefonun içindeki dosyalarına erişemiyorum aynı şekil twrp üzerinden de dosyalara erişemiyorum. Zaten twrpyi kapatıp tekrar açtığım zaman twrp silinip mi revovery geri geliyor bu yüzden magisk yükleyemiyorum

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam twrp kuruyorum fakat twrp yi açtığımda şire istiyor şifre yazmadan devam ettiğim zaman twrp açıkken telefonumu bilgisayara bağladığımda bilgisayardan telefonun içindeki dosyalarına erişemiyorum aynı şekil twrp üzerinden de dosyalara erişemiyorum. Zaten twrpyi kapatıp tekrar açtığım zaman twrp silinip mi revovery geri geliyor bu yüzden magisk yükleyemiyorum

Hocam şifre sizin ekran kilidi şifrenizdir.

Oyla:

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
Hocam ekran kilidimde şifre yok

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam ekran kilidimde şifre yok

Twrp de şu ekrana geliyor musunuz ? Geliyorsanız MOUNT kısmından mtp enable deyin pc görür telefonu ve magisk dosyasını atıp rom yükler gibi yükleyin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
Twrp de şu ekrana geliyor musunuz ? Geliyorsanız MOUNT kısmından mtp enable deyin pc görür telefonu ve magisk dosyasını atıp rom yükler gibi yükleyin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bilgisayara oturduğum zaman deneyeceğim şu an yüklediğim twrp otomatikman silindiği için yeniden bilgisayardan twrp yüklemek zorundayım

Oyla:

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
hocam denedim fakat yine görmüyor. dediğim gibi twrpden çıktığım zaman otomatikman yine siliniyor

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320

Hocam öncelikle telefonunuzun özel sorunlarını genel paylaşıma değilde ilgili telefonun konusuna yaparsanız daha güzel olur. Her cihazın yükleme bölümü aynı olmayabiliyor. Sizi yanlış bilgilendiren olablir.

Şimdi,

fastboot flash recovery recovery.img

Şu komutu uygularsanız twrp silinmez. Eğer pc cihazınızı görmüyorsa çözüm pc deki driverler eksik. Aygıt yöneticisinden telefonuzu bulmanız gerkeiyor. İsmi 6x değildir, farklı isimlerde olabilir onu seçip driver güncelleme ve mtp veya usb sürücüyü seçip onaylamak aslında çok kolay.Ek olarak twrp yi yükledikten sonra reset atmanıza gerek yok dosyaları cihaza atıp romu kurabilirsiniz.

Yine yapamazsanız bana özelden yazarsanız uzaktan bağlanıp cihazınızın driverlerini kurabilirim.

Oyla:

mitone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf İslam
Cihazım
Xiaomi Mi 6x
Konular
12
Hocam öncelikle telefonunuzun özel sorunlarını genel paylaşıma değilde ilgili telefonun konusuna yaparsanız daha güzel olur. Her cihazın yükleme bölümü aynı olmayabiliyor. Sizi yanlış bilgilendiren olablir.

Şimdi,

fastboot flash recovery recovery.img

Şu komutu uygularsanız twrp silinmez. Eğer pc cihazınızı görmüyorsa çözüm pc deki driverler eksik. Aygıt yöneticisinden telefonuzu bulmanız gerkeiyor. İsmi 6x değildir, farklı isimlerde olabilir onu seçip driver güncelleme ve mtp veya usb sürücüyü seçip onaylamak aslında çok kolay.Ek olarak twrp yi yükledikten sonra reset atmanıza gerek yok dosyaları cihaza atıp romu kurabilirsiniz.

Yine yapamazsanız bana özelden yazarsanız uzaktan bağlanıp cihazınızın driverlerini kurabilirim.
hocam ilginiz için çok teşekkür ediyorum biraz araştırdım ve cihazım arb 4 olmuş bununla alakalı bir sorun olabilirmi

Oyla:
Üst Alt