Ebu Zeyd Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Ebu Zeyd Cihazım Mi Note 3 Yaş 33 Konum Ankara Katılım 23 Mayıs 2018 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 23 Mayıs 2018 #1 Selamun aleykum arkadaşlar Mi 6x e Global rom gelirmi veya kalıcı olarak nasıl türkçe yapabiliriz
saliharda Xiaomi Sever Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım saliharda Cihazım Mi 9T Meslek Teknokolik Konum İstanbul Katılım 19 Mayıs 2014 Konular 22 Mesajlar 585 Tepkime puanı 790 Puanları 108 23 Mayıs 2018 #2 Ebu Zeyd' Alıntı: Selamun aleykum arkadaşlar Mi 6x e Global rom gelirmi veya kalıcı olarak nasıl türkçe yapabiliriz Genişletmek için tıkla ... Xiaomi.eu sitesinde weekly rom kısmında multi Language 6x var diye biliyorum. Onu kurarsan Türkçe olur. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Ebu Zeyd' Alıntı: Selamun aleykum arkadaşlar Mi 6x e Global rom gelirmi veya kalıcı olarak nasıl türkçe yapabiliriz Genişletmek için tıkla ... Xiaomi.eu sitesinde weekly rom kısmında multi Language 6x var diye biliyorum. Onu kurarsan Türkçe olur. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi