Yardım Mi 6x Brick oldu

erayozer95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
mi 6
Konular
4
herkese merhabalar arkadaşlar cihazıma rom atarken telefon brick oldu siyah ekran var ve hiçbir tepkime yok bilgisayar 9008 port com3 olarak falan görünüyor 64bit flash ile rom yüklemeye çalışıyorum fakat zaman sayıyor romda en ufak ilerleme yok nolur yardım eddin

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Cihaz fastboot moduna girmiyor mu? Eğer giriyorsa miflash ile temiz kurulum yapın.

Oyla:

Fxneo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi 4x
Konular
1
Redmi 4x, Telefon güncelleme geldi yüklerken bir hata oldu sanırım mi yazısında takılı kalıyor telefon açılmıyor, fastboot a giriyor. MiFlash ile rom atmaya çalıştım "can not found file flash_all_except_storage.bat" hatası veriyor, çözümleri denedim banamısın demiyor :( Ne yapabilirim Bilgisi olan var mı

Oyla:

erayozer95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz siyah ekranda kaldı hiçbirşey çalışmıyor sadece telefon 9008 com3 falan diye görüyor cihazı bilgsayarım rom flashlamaya calıstım ancak rom atılıyor diyor zaman sayıyor ama hiç düzelme yok 5000sn lere kadar geldi

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Redmi 4x, Telefon güncelleme geldi yüklerken bir hata oldu sanırım mi yazısında takılı kalıyor telefon açılmıyor, fastboot a giriyor. MiFlash ile rom atmaya çalıştım "can not found file flash_all_except_storage.bat" hatası veriyor, çözümleri denedim banamısın demiyor :( Ne yapabilirim Bilgisi olan var mı

İndirdiğiniz sıkıştırılmış fastboot rom dosyasının uzantısı .tgz yada .tar ise doğru indirmişsinizdir.

1.Adım indirdiğiniz sıkıştırılmış rom dosyasını masaüstüne çıkartın, eğer .tar uzantılıysa inen rom iki kere çıkartma işlemi uygulayın.
2.Adım fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın cihazı.
3.Adım miflash programını açın ve refresh diyerek cihazı görmesini sağlayın.
4.Adım masaüstüne çıkarttığınız dosyası browse ile programa gösterin ve alttaki seçeneklerden "flash all" seçeneğini seçip flashlayın.

bu detaylı anlatımı bilmeyen ve işlemler sırasında hata olmaması için belirttim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz siyah ekranda kaldı hiçbirşey çalışmıyor sadece telefon 9008 com3 falan diye görüyor cihazı bilgsayarım rom flashlamaya calıstım ancak rom atılıyor diyor zaman sayıyor ama hiç düzelme yok 5000sn lere kadar geldi

Hocam siyah ekrandayken ses kısma ve power tuşuna aynı anda bastığınızda hiç bir tepki vermiyor mu? genelde brick olan cihazlarda fastboot moduna girmede bir sorun olmaz.

cihazı bilgisayara bağlayın cmd'yi açın ve sırasıyla,

adb devices
adb reboot fastboot

yazın.

Oyla:

erayozer95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
devices is not found hatası alıyorum hocam ama miflashta gözüküyor cihaz :S

Oyla:

Fxneo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi 4x
Konular
1
Teşekkürler ama bunları zaten yaptığımda aldığım hata "can not found file flash_all_except_storage.bat" masa üstü denendi. root (c veya anadizin) denendi, çözüm araştırdım bir türlü çözülmedi, ilginize çok teşekkür ederim ama standart olan o adımları uyguladığımda aldığım hata bu :(

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Hocam teknik destek lazım. Forumdan hocalarımız yardımcı olabilir.

Teşekkürler ama bunları zaten yaptığımda aldığım hata "can not found file flash_all_except_storage.bat" masa üstü denendi. root (c veya anadizin) denendi, çözüm araştırdım bir türlü çözülmedi, ilginize çok teşekkür ederim ama standart olan o adımları uyguladığımda aldığım hata bu :(

Hocam çıkarttığınız klasöre girip flash_all_except_data_storage adına sahip iki dosyanın adını flash_all_except_storage olarak değiştirip tekrar dener misiniz?

Oyla:

erayozer95

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
mi 6
Konular
4
şimdi diğer miflashı denediğimde ise böyle bir hata verdi diğerinde ilerliyor ama hiçbirşey olmuyor

şimdide zaman aşımı hatası diyor :SS

Ekli dosyalar

• 1534370922719.png
    1534370922719.png
    743,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 1534371875961.png
    1534371875961.png
    757,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt