Yardım mi 6a şarj süresi

Deity

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih
Cihazım
Mi 6A
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi global 9.6 kararlı 9.6.18.0
Telefon Modeli
mi 6a
Bootloader Kilidi
Kapalı
herkese merhaba yaklaşık 2 hafta önce internet üzerinden mi 6a cihaz aldım türkiye garantili telefonun batarya 3000mah fakat şarj süresi çok uzun kutusundan çıkan kendi şarjı ile (1000mah) yaklaşık 3 saatte 0 dan %100 oldu az önce %10 şarj varken samasung telefonum şarj cihazı ile taktım (2100mah) tam doluma 2 saatten fazla vardı batarya büyük olduğu içinmi böyle yoksa telefonda mı bir sıkıntı var?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
herkese merhaba yaklaşık 2 hafta önce internet üzerinden mi 6a cihaz aldım türkiye garantili telefonun batarya 3000mah fakat şarj süresi çok uzun kutusundan çıkan kendi şarjı ile (1000mah) yaklaşık 3 saatte 0 dan %100 oldu az önce %10 şarj varken samasung telefonum şarj cihazı ile taktım (2100mah) tam doluma 2 saatten fazla vardı batarya büyük olduğu içinmi böyle yoksa telefonda mı bir sıkıntı var?

1A gücündeki bir şarj aleti ile aldığınız süre normal, her hangi bir sıkıntı görünmüyor. 2.1A gücündeki şarj aleti ile de şarj etseniz 5A gücündekiyle de etseniz telefonunuzun çekebileceği bir akım sınırı mevcut dolayısıyla süre daha da azalmayacaktır, azalırsa da cihazınıza zarar verme ihtimaliniz var.

Oyla:

Deity

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Salih
Cihazım
Mi 6A
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihazı bu şarj süresi ile kullanacağım yani :( telefonun çektiği akımı nasıl öğrenebilirim acaba? mi telefonlar için şarj cihazları falan satılıyor işe yaradığı için mi yoksa pazarlama tekniği midir syrox marka bilginiz vardır muhtemelen

Oyla:
Üst Alt