- Adım
- Basri
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 2
Arkadaşlar merhaba, uzun uzun araştırmalardan sonra bende seçimimi Mi 6 ailesine katıldım. 3-4 gün oldu cihazım geleli, Şuana kadar kullandığım sürece %99 çok memnunum tasarım/donanım/yazılım gerçekten çok güzel. Umarım bir hoşnutsuzluk olmaz hepimizin adına.
sizinle paylaşmak istediğim bikaç deneyimim var ;
- Exchange Mail kurulumu için epey uğraştım Mi 6 kendi MAiL uygulamasından fakat oldu.
- Maillerde resimler çıkmıyordu Dili İngilizce yapınca çıkıyor
- Sizden bir ricam olucak bunu okuyan arkadaşlar bikaç saniyelerini ayırıp ; Ayarlar kısmında telefonu normal şekilde tutarken yan çevirdiğimde ekranda dönüyor tabi , fakat menüde karışıklık oluyor tema rengi değişiyo bazı yazılar kayboluyor, aynı şekilde whatsapp msj bölümündeykende ekranı ters döndürdüğümde isimler kayboluyor.
sizde deneyip cvp yazarsanız çok sevirim yazılımsal genel bir durummu yoksa ayıblı bir ürün mü aldım merak ediyorum
teşekkürler
sizinle paylaşmak istediğim bikaç deneyimim var ;
- Exchange Mail kurulumu için epey uğraştım Mi 6 kendi MAiL uygulamasından fakat oldu.
- Maillerde resimler çıkmıyordu Dili İngilizce yapınca çıkıyor
- Sizden bir ricam olucak bunu okuyan arkadaşlar bikaç saniyelerini ayırıp ; Ayarlar kısmında telefonu normal şekilde tutarken yan çevirdiğimde ekranda dönüyor tabi , fakat menüde karışıklık oluyor tema rengi değişiyo bazı yazılar kayboluyor, aynı şekilde whatsapp msj bölümündeykende ekranı ters döndürdüğümde isimler kayboluyor.
sizde deneyip cvp yazarsanız çok sevirim yazılımsal genel bir durummu yoksa ayıblı bir ürün mü aldım merak ediyorum
teşekkürler