Yardım Mi 6 Yan Sanayi Ekran

Sagit Mağduru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Selam hocalarım, ben 2. el bir mi 6 aldım ama telefon çok donuyordu yeniden başlıyordu sonra rom değiştirdim birazcık düzelme oldu ayrıca home tuşu çalışmıyor sizce bunların nedeni yan sanayi ekran olabilir mi? Şuan Paranoid Androiddeyim Uygulamalarda donmalar oluyor donma uzun sürüyor 10 15 sonrasında uygulama yanıt vermiyor Arayüz yanıt vermiyor gibi hatalar geliyor bi çözümü vardır umarım.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Selam hocalarım, ben 2. el bir mi 6 aldım ama telefon çok donuyordu yeniden başlıyordu sonra rom değiştirdim birazcık düzelme oldu ayrıca home tuşu çalışmıyor sizce bunların nedeni yan sanayi ekran olabilir mi? Şuan Paranoid Androiddeyim Uygulamalarda donmalar oluyor donma uzun sürüyor 10 15 sonrasında uygulama yanıt vermiyor Arayüz yanıt vermiyor gibi hatalar geliyor bi çözümü vardır umarım.
Çelişkili bir cevap vereyim hocam.
Donmalar ekran kaynaklı olmaz ama ekran dokunmayı algılamıyor olabilir ki buda size donma Gibi geliyor olabilir ayrıca uygulama yanıt vermeme sorunun ekran ile alakası olmaz.
Rom işi ile sorun çözümü olmuyor ise sorun donanımsal diyeceğim ama tam sebebini şundan kaynaklı diyemem elinizde fırsat varsa orijinal bir ekran taktırın bakın donma kasma vs sorunu çözülecek mi çözülmezse eğer Ekran değişimi yaptırmadan cihaz değişime gidin derim çünkü astarı boyutunu aşıyor genelde orijinal ekranlar

Üst Alt