Yardım Mi 6 virüs tespiti??

GodHand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui11 global 11.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi mi 6
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bugün dr.web antivirüs programında bir tarama yaptım ve böyle bir şeyle karşılaştım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Android.locker.179 hakkında bir bilgisi olan varmı?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Cihazınızda 3.parti antivirüs proğramı kullanmayın. Zira ne kadar güvenilir oldukları şüpheli. Cihazınızda bir güvenlik uygulaması var zaten. Oradan Avast destekli virüs taraması yaparsanız sistem zararlı uygulamaları otomatik olarak kendisi temizler.

Oyla:

Ahmet343

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Redmi 8
Konular
0
Cihazınızda 3.parti antivirüs proğramı kullanmayın. Zira ne kadar güvenilir oldukları şüpheli. Cihazınızda bir güvenlik uygulaması var zaten. Oradan Avast destekli virüs taraması yaparsanız sistem zararlı uygulamaları otomatik olarak kendisi temizle

Cihazınızda 3.parti antivirüs proğramı kullanmayın. Zira ne kadar güvenilir oldukları şüpheli. Cihazınızda bir güvenlik uygulaması var zaten. Oradan Avast destekli virüs taraması yaparsanız sistem zararlı uygulamaları otomatik olarak kendisi temizler.
Yukarıdaki dediği uygulama ile telefonun veya başka virüs temizleyici uygulamalarının bulamadığı reklam virüsünü bulmuştu ve silmiştim yukardaki şey bugün banada geldi bu Android.locker.179 ile ilgili bilginiz varmı

Oyla:

Melisa38

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melisa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
18
Telefonlar için antivirüs kullanılacaksa önerim hem bilgisayarda hem telefonda Malwarebytes kullanılması. Öneri olarak sunmak istedim, eğer denerseniz bir de bununla taratın.

Oyla:

nurilhuda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurilhüda
Cihazım
S4 (İ9500)
Konular
2
Telefonda halihazırda bulunan "Tarayıcı" uygulamasının güncelleme dosyasıymış bir rus formunda karşılaştım. Önemli bir şey değilmiş velhasıl kelam. Yoksay de. Bu arada Android'de antivirüs programı kullanmanı önermem. Zira yarar sağlamadığı gibi birçok zararı var.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt