- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 19
Bir çok arkadaşın sürümleri sorarken genellikle şarj süresi ve ekran açık kalma süresini irdelediğini farkettim ve ben de kendi deneyimimi paylaşmak istedim. Öncelikle custom rom, beta sürümler ve kararlı sürümleri denediğimi bilmenizi isterim. Bundan önce V9.2.2 en beğendiğim sürüm olmuştu fakat şimdi V9.5.6 yı daha çok beğeniyorum. Gerek şarj süresi gerekse de performans açısından gayet memnunum. Custom romlarda saf android arayüz bana göre mi'nin tüm çekiciliğini bitiriyor. Launcher ile falan birşeyler yapıyorsunuz ama o da rami sömürüp performansı yok ediyor. Beta romlar da belli bir süre iyi giderken ne hikmetse herhangi bir güncelleme olmadan bile telefon performanstan düşüyor. Şimdi ki 9.5.6 da ise böyle birşey yaşamadım. Temiz kurulum sonrası memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Not: ben güncellemeleri telefondan değil de her zaman mi tooldan sürümü indirerek yapıyorum. Bu da etkiliyor olabilir.
Not: ben güncellemeleri telefondan değil de her zaman mi tooldan sürümü indirerek yapıyorum. Bu da etkiliyor olabilir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.