Asilombard Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Asilombard Cihazım Mi 6 Konum Kayseri Katılım 5 Ocak 2018 Konular 5 Mesajlar 58 Tepkime puanı 16 Puanları 8 14 Mart 2018 #1 Müzik sorununa da bu sürümde el atacaklarmış. Bakalım nasıl olacak. Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.JPG 23,9 KB · Görüntüleme: 80
myigitoguz Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Oğuz Cihazım Xiaomi Mi6 Yaş 36 Konum İzmir Katılım 16 Şubat 2018 Konular 28 Mesajlar 680 Tepkime puanı 293 Puanları 78 14 Mart 2018 #2 Önemli olan ne kadar yakında geleceği Oyla: Oyla 0 Downvote
Asilombard Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Asilombard Cihazım Mi 6 Konum Kayseri Katılım 5 Ocak 2018 Konular 5 Mesajlar 58 Tepkime puanı 16 Puanları 8 17 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 myigitoguz' Alıntı: Önemli olan ne kadar yakında geleceği Genişletmek için tıkla ... Önemli olan gerçekten kararlı mı geleceği bence, bu kadar kararsız kararlı görünce insan şaşırıyor ama kararlı bir şey geldiğini umuyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
myigitoguz' Alıntı: Önemli olan ne kadar yakında geleceği Genişletmek için tıkla ... Önemli olan gerçekten kararlı mı geleceği bence, bu kadar kararsız kararlı görünce insan şaşırıyor ama kararlı bir şey geldiğini umuyorum