Yardım Mi 6 Type-C Sorunu

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Jak dönüştürücü ve şarj cihazına takarken hemen gevşeyip çok ufak bir harekette bile yerinden çıkıyor. Rahat müzik dinleyemiyorum ve şarj ederken ufak bir hareketle yerinden çıkabiliyor. Ne yapmam gerekir ?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Jak dönüştürücü ve şarj cihazına takarken hemen gevşeyip çok ufak bir harekette bile yerinden çıkıyor. Rahat müzik dinleyemiyorum ve şarj ederken ufak bir hareketle yerinden çıkabiliyor. Ne yapmam gerekir ?

Öncelikle farklı bir kablo ile deneyin. Muhtemelen Kablo ve Dönüştürücünün Soket kısmı gevşemiştir. 7.5 aydır Mi6 kullanıyorum, şarj kablosunda bu şekilde gevşeme oldu fakat sokette herhangi bir sorun yok; farklı kablo ile yola devam ediyorum.

Oyla:

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüştürücüyü uzun zamandır kullanmıyordum. Kaliteli başka bir tayp c kablosu alırsam umarım düzelir. Eğer telefonun kendisinde sıkıntı varsa bayağı masraflı olacak gibi.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Dönüştürücüyü uzun zamandır kullanmayıp, şuan denediğinizde sorun yaşıyorsanız soket sorunu gibi duruyor hocam ama, umarım değildir. Soket fiyatları hakkında bir bilgim yok ne yazıkki.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
soketin içini fırça ile temizlemenizi öneriyorum bazen cebimizdeki tozlar pamukcuklar doluyor çoğu telefonun soketi saglam ama pamukcukdan kablo tam oturmuyor soket içinin temiz oldugundan emin olun iyi forumlar

Oyla:

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Bluetooth kulaklık ile müzik dinlemenizi öneririm. Yoksa sürekli jack a kablo takıp sökmek ister istemez bozulmalara yol açabiliyor.... Bluetooth kulaklıkta ise hiçbir sorun olmuyor.

Oyla:

Runlax

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mutlucan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki bu sorun telefonun soketinde mi problem vardır ? Değiştirmek ne kadara mal olur ? Bilginiz varsa sevinirim.

Birde Xiaomi Bluetooth kulaklıkları iyi mi ?

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam peki bu sorun telefonun soketinde mi problem vardır ? Değiştirmek ne kadara mal olur ? Bilginiz varsa sevinirim.

sarj bordunu komple değiştirmenizi tavsiye ederim board 20-40 tl arasıdır 20-30 tl de degiştirmeye alırlar 60 tlden fazla vermezdim ben :)

Oyla:

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36

Spigen kulaklık tavsiye ederim hocam

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4

Bende kulaklık olarak Meizu Ep-51 kullanıyorum memnunum. Gearbest indirimlerinde zaman zaman 20-23 dolar civarına düşüyor. Ep-52 modelinde ses kopması sorununu duyduğum için onu tavsiye etmiyorum.

Oyla:
Üst Alt